Politikerbesøk hos Jon Ertnes i Moss

Mandag 19. august var det politikerbesøk hos kjøttbedriften Jon Ertnes AS fra APs listetopper i Østfold, Svein Roald Hansen og Irene Johansen.

Svein Roald Hansen, AP

Svein Roald Hansen, AP

Irene Johansen, AP

Irene Johansen, AP

AP-politikerne tok turen innom Jon Ertnes AS for å få mer kunnskap og innsikt i matindustriens muligheter og utfordringer.

- Det er alltid nyttig å være ute hos aktørene og høre hvordan regelverk og praktisering av dette virker i hverdagen, sier Svein Roald Hansen etter besøket. Det gir oss verdifull innsikt i hvordan det vi vedtar, fungerer i en travel hverdag. Slike besøk gir ofte impulser til forbedringer.

 - På dette besøket erfarte vi at tersklene for kvalitetskrav mellom mindre og større aktører ikke tar godt nok utgangspunkt i hverdagen for en mindre aktør som Ertnes.

 Familien Ertnes har lange tradisjoner innen kjøtt- og delikatessebransjen. De har siden 1935 hatt egen butikk i Moss, og bedriften er fortsatt et familieforetak.

I dag har Jon Ertnes AS produksjonslokaler i Verftsgaten 2 på Jeløya, med eget kjøtt- og delikatesseutsalg i tilknytning til dette, samt butikkutsalg på M8 senteret på Høyden i Moss.

Politikerens besøk er en del av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund sin kampanje for å dele kunnskap og utveksle synspunkter med stortingskandidater vi regner med blir sentrale i kommende stortingsperiode.

KLF ønsker en så stor norsk landbruksproduksjon som mulig. En forutsetning for lykkes med det er at det føres en politikk som leder til en sterk, effektiv, og konkurransedyktig norsk matindustri.

Kontaktperson:
Svein-Erik Eide, kommunikasjon KLF – mobil: 905 29 988

Siste saker