Politikerbesøk hos Matbørsen i Stokke

Tirsdag 20. august var det politikerbesøk hos kjøttbedriften Matbørsen AS fra APs stortingskandidater i Vestfold, Dag Terje Andersen og Liselotte Aune Lee.

Dag Terje Andersen, AP

Dag Terje Andersen, AP

Liselotte Aune Lee, AP

Liselotte Aune Lee, AP

 AP-politikerne tok turen innom MatBørsen AS for å få mer kunnskap og innsikt i matindustriens muligheter og utfordringer.

- Det var et interessant besøk med bransjen og med Matbørsen. En spennende bedrift med produkter en møter i hverdagen, i en bransje av stor betydning i Vestfold, sa Dag Terje Andersen etter besøket.

- Vi fikk også nyttige innspill om utfordringer i den viktige videreforedlinga av landbruksprodukter, og ikke minst en innføring i hvordan man kan lykkes i bransjen.

Famileibedriften MatBørsen er en håndverksbedrift som produserer ferdigretter og måltidsløsninger. Bedriften er i dag heleid av NorgesGruppen og har siden starten av satset på produksjon av ferdigretter og måltidsløsninger.

Matbørsen er nå den største produsenten av ferdigretter til ferskvaredisken i Norge, og du finner produkter i ferskvarediskene til de fleste dagligvarekjeder. Bedriften er oppført med 15o årsverk.

Politikerens besøk er en del av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund sin kampanje for å dele kunnskap og utveksle synspunkter med stortingskandidater vi regner med blir sentrale i kommende stortingsperiode.

KLF ønsker en så stor norsk landbruksproduksjon som mulig. En forutsetning for lykkes med det er at det føres en politikk som leder til en sterk, effektiv, og konkurransedyktig norsk matindustri.

Kontaktperson:                                                             
Svein-Erik Eide, kommunikasjon KLF – mobil: 905 29 988

Siste saker