Politikerbesøk hos Stabburet

Torsdag 29. august var det politikerbesøk på Stabburets fabrikk i Fredrikstad fra Line Henriette Hjemdal, 1. kandidat for KrF i Østfold.

Line Henriette Hjemdal, KrF

Line Henriette Hjemdal, KrF

Krf-politikeren tok turen innom Stabburet for å få mer kunnskap og innsikt i matindustriens muligheter og utfordringer.

 - Å være på bedriftsbesøk alltid lærerik. På Stabburet møter jeg en innovativ og tradisjonsrik fabrikk, som tar med seg det beste fra dagen i dag inn i morgen dagens utfordringer, sa Line Henriette Hjemdal etter besøket.

- Som Østfoldpolitikker er jeg stolt av Stabburet og for meg er det viktig å legge til rette for at Orkla fortsatt vil investere i eget fylke og i landet forøvrig. Derfor er innspillene jeg fikk i forhold til hva som er viktig for næringsmiddelindustrien nyttige å ta med seg.

Politikerens besøk er en del av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund sin kampanje for å dele kunnskap og utveksle synspunkter med stortingskandidater vi regner med blir sentrale i kommende stortingsperiode.

KLF ønsker en så stor norsk landbruksproduksjon som mulig. En forutsetning for lykkes med det er at det føres en politikk som leder til en sterk, effektiv, og konkurransedyktig norsk matindustri.

Kontaktperson:
Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. dir, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, mobil: 913 59 382

Siste saker