Politikerbesøk hos Toten Eggpakkeri as

Torsdag 1. august var det politikerbesøk hos Toten Eggpakkeri as, fra Høyres Opplandskandidater Lasse Lehre og Hanne Velure.

Høyrepolitikerne tok turen innom Toten Eggpakkeri as for å få mer kunnskap og innsikt i matindustriens muligheter og utfordringer.

- Det er utrolig godt å se en bedrift som tør å investere og satse på landbruket. Jeg så en vilje til vekst og en positivitet som bekrefter landbruket som en fremtidsnæring. Og så er det godt å se at det er et marked for norsk kvalitetsmat fra produsenter også utenfor samvirket, sa Lasse Lehre etter besøket.

Den kreative Totenbedriften satser økologisk og på ulike nisjer i markedet. De har vist at med lokalt initiativ, stayer-evne og gode ideer kan en komme langt.

Politikernes besøk er en del av Kjøtt- og Fjørfebransjens landsforbund sin kampanje for å dele kunnskap og utveksle synspunkter med stortingskandidater vi regner med blir sentrale i kommende stortingsperiode.

KLF ønsker en så stor norsk landbruksproduksjon som mulig. En forutsetning for lykkes med det er at det føres en politikk som leder til en sterk, effektiv, og konkurransedyktig norsk matindustri.

Kontaktpersoner:
Ernst Ole Ruch, Toten Eggpakkeri as - mobil: 482 53 175
Bjørn-Ole Juul-Hansen, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, mob 913 59 382

Siste saker