Produksjonsrekord ved Fatland Jæren

Produksjonsrekord ved Fatland Jæren I november ble det satt rekord med over 2.000 slaktede storfe på en uke ved Fatland Jæren. Det tilsvarer en tredjedel av den samlede slaktingen av […]

Produksjonsrekord ved Fatland Jæren

I november ble det satt rekord med over 2.000 slaktede storfe på en uke ved Fatland Jæren. Det tilsvarer en tredjedel av den samlede slaktingen av storfe i Norge i løpet av en uke.

Så stor har pågangen ved Fatland Jæren vært det siste halve året at helt siden i sommer har man arbeidet to skift i skjæreavdelingen for storfe.

– Vi har gjort dette for å sikre nok råstoff til alle våre kunder, og salget har vært godt, påpeker konsernsjef Terje Wester i Fatland.

Det hører med til historien at skjærelinja fra 1997 ble levert med en kapasitet på 500 storfe pr. uke. Dette får Wester til konkludere på følgende måte:

– Vi kan trygt fastslå at det ikke er mengden rustfritt stål som bestemmer skjæremengden, men derimot folkene som jobber i avdelingen! Vi er imponert av innsatsen og humøret, og vi vet at kundene setter pris på den jobben som er gjort, fastslår Terje Wester..

Flere saker