Produksjonsrekord ved Fatland Jæren

Produksjonsrekord ved Fatland Jæren I november ble det satt rekord med over 2.000 slaktede storfe på en uke ved Fatland Jæren. Det tilsvarer en tredjedel av den samlede slaktingen av… Les mer

Produksjonsrekord ved Fatland Jæren

I november ble det satt rekord med over 2.000 slaktede storfe på en uke ved Fatland Jæren. Det tilsvarer en tredjedel av den samlede slaktingen av storfe i Norge i løpet av en uke.

Så stor har pågangen ved Fatland Jæren vært det siste halve året at helt siden i sommer har man arbeidet to skift i skjæreavdelingen for storfe.

– Vi har gjort dette for å sikre nok råstoff til alle våre kunder, og salget har vært godt, påpeker konsernsjef Terje Wester i Fatland.

Det hører med til historien at skjærelinja fra 1997 ble levert med en kapasitet på 500 storfe pr. uke. Dette får Wester til konkludere på følgende måte:

– Vi kan trygt fastslå at det ikke er mengden rustfritt stål som bestemmer skjæremengden, men derimot folkene som jobber i avdelingen! Vi er imponert av innsatsen og humøret, og vi vet at kundene setter pris på den jobben som er gjort, fastslår Terje Wester..

Siste saker