Prøv Hampshiresemin ‘gratis’ nå!

Prøv Hampshiresemin ‘gratis’ nå! Siden salg av Hampshireseminen startet i 2007 har vi nå solgt rundt 500 000 doser i Norge! Dette vil HKScan og ScanPig markere med å motivere flere… Les mer

Prøv Hampshiresemin ‘gratis’ nå!

Siden salg av Hampshireseminen startet i 2007 har vi nå solgt rundt 500 000 doser i Norge! Dette vil HKScan og ScanPig markere med å motivere flere svineprodusenter til å teste ut rasen i eget fjøs.

Siden Hampshire er en rase som er avlet med fokus på optimal tilpasning til nordiske forhold og fôrresept, vil det være interessant for flere å teste den ut. Muligheten til å bruke et fôr med mindre råprotein er tidsriktig både i forhold til bærekraft og lønnsomhet.

Kampanjeperioden desember

HKScan og ScanPig har besluttet å spandere sin andel av inntektene ved salg av Hampshiresemin til norske bønder. Kampanjetilbudet er åpent for alle produsenter uansett varemottaker, og gjelder for semin som benyttes i desember 2021. Seminen må være sendt fra Norsvin i perioden 30/11 til 30/12. Tilbudet gjelder for ett kjøp pr foretak – så husk å bestille nok!

Frister i tilskuddsordningen

Norsvin bestemmer i dag alle seminprisene i Norge. Det ikke mulig for ScanPig å senke utsalgsprisen til Hampshire-kundene. Vi velger derfor i desember å avstå vår andel av inntektene for de produsentene som benytter dette kampanjetilskuddet. Vi vil betale dette tilbake direkte til deg som kjøper. For at vi skal refundere vår andel av betalingen for kjøpet til deg, trenger du bare å gi oss nødvendig dokumentasjon om hvem du er, om kjøpet og konto for innbetaling. Informasjon og link til dette finner du her.

Du må registrere deg senest fredag 7. januar, og faktura må sendes ScanPig innen 14. januar.

15 kroner

ScanPigs andel av seminprisen er begrenset til 15 kr. Resten av seminprisen tilfaller Norsvin for å dekke de kostnadene de har til oppstalling og tapping av de tappeklare rånene de mottar og gi fortjeneste.

Det vesentligste av våre 15 kronene går vanligvis til HKScan for å dekke kostnader til avlsarbeidet. Slakteriene til Fatland AS, Furuseth AS, Midt-Norge Slakteri AS, Jens Eide AS, Horns slakteri AS og Nordfjord Kjøtt Slakt AS dekker derfor en betydelig delen av ScanPigs kostnader med å ha Hampshirerasen i Norge.

33 prosent rabatt på råner

ScanPig og HKScan har også laget et svært godt tilbud for de som ønsker å kjøpe råne. I kampanjeperioden selger vi ti råner til 8000 kr eks mva pr stykk (vanlig pris er 12 000 kr). Leveransetidspunkt må tilpasses både kjøpers behov og at ScanPig har kvalitetsråner å tilby. Tilbudet gjelder i desember 2021 og for maks to råner pr foretak. Her er det først til mølla!

Bestilling skjer ved å sende en e-post til ScanPig. Salgsvilkår og hvilke opplysninger som er nødvendig finner du på nederst på denne siden: Salgsvilkår ved salg av Hampshireråner.

Merk e-posten med «Kampanjetilbud Hampshire». Du vil bli kontaktet for avklaring av leveransetidspunktet.

Siste saker