Samarbeid skal skape nye produkter

Samarbeid skal skape nye produkter Meråker Kjøtt er utfordret til å samarbeide med andre kjøttforedlere for å lage nye kjøttprodukter. Samarbeid gjør små, lokale kjøttforedlere mer robuste til å tåle… Les mer

Samarbeid skal skape nye produkter

Meråker Kjøtt er utfordret til å samarbeide med andre kjøttforedlere for å lage nye kjøttprodukter.

Samarbeid gjør små, lokale kjøttforedlere mer robuste til å tåle kriser. Målet med samarbeidet er innpass i store hotellkjeder og storkjøkkenbransjen.

– Målet med kjøttprosjektet vårt er at disse fantastisk flinke kjøttforedlingsbedriftene kan finne nye kjøttprodukter som gjør at de får en sterkere posisjon inn mot store hotellkjeder og storkjøkken. Vi har fått kokk Lars Erik Vesterdal til å vurdere produktene de har sendt inn, og i dag får de tilbakemelding og det skal bestemmes hvilke produkter som skal utvikles videre. Vi håper at flere institusjoner serverer lokalmat til sine brukere, sier daglig leder Aslaug Rustad i Oi! Trøndersk Mat og Drikke som driver innovasjonsprosjektet for lokale kjøttprodusenter.

Siste saker