Samling hos Grilstad og Finsbråten

Denne uken har det vært gjennomført medlemssamlinger i Trondheim og på Eidsvoll. Marked, mattrygghet og næringspolitikk har stått på programmet.

KLF-styret er opptatt av å ha medlemmene med på laget når en fremover går inn i mange svært viktige diskusjoner for privat kjøttbransje. I år har en derfor laget en vri på de regionale samlingene, der styrets medlemmer inviterer til samling.

Tirsdag denne uken var det samling hos Grilstad på Åsen i Nord-Trøndelag. Anlegget driver med nedskjæring av storfe og foredling av hamburgere og varmebehandlede kjøttprodukter, og danner grunnlaget for Grilstads burgersortiment der de er markedsleder i Norge. På bildet over ser vi fabrikksjef Ariel Strømmen viser besøkende rundt på anlegget.

Onsdag denne uken var det samling hos Finsbråten AS på Eidsvoll. Bedriften kjent for håndverket de legger ned i posteier, patéer, sylter, pålegg, spekemat og baconprodukter og ikke minst, har de mange ulike typer pølser. På bildet under ser vi driftssjef Svein Høgden viser besøkende rundt i bedriften.

Medlemssamling Finsbråten AS

Driftssjef Svein Høgden hos Finsbråten AS viser rundt i bedriften.

Det er nå to samlinger som gjenstår:

27. mars KLF-medlemssamling Vestfold og omegn Sandefjord (Fatland)
1. april KLF-medlemssamling Nordvest-Norge Stranda (Stabburets pizzafabrikk)

Siste saker