Skiforbundet og Grilstad inngår samarbeid

Gjennom samarbeidsavtalen mellom Norges Skiforbund og Grilstad skal konsernet styrke lagånden. Herrelandslaget i sprint langrenn skal bidra til den interne identitetsbyggingen.

Målsettingen med samarbeidet er å styrke fokuset på prestasjonskulturen i alle ledd i konsernet for økt konkurransekraft.

Målsettingen med samarbeidet er å styrke fokuset på prestasjonskulturen i alle ledd i konsernet for økt konkurransekraft.

Den offisielle signeringen av avtalen ble gjennomført ved Grilstad sitt anlegg i Brumunddal den 10. mai i forbindelse med landslagets første samling i forkant av kommende sesongen, står det i pressemeldingen fra Grilstad.

Vi er stolt over å ha fått muligheten til å samarbeide med noen av verdens fremste idrettsutøvere med et sterkt støtteapparat. Vi har stor tro på at dette samarbeidet skal være med å styrke lagånden i konsernet og ser for oss at herrelandslaget i sprint langrenn skal være med å bidra til den interne identitetsbyggingen. Forsterket lagånd og bedret fysisk form skal styrke fokuset på prestasjonskulturen i alle ledd i konsernet for å øke vår konkurransekraft.

- Vi ser for oss mye Gull og Jubel med “smaken av seier” både for skilandslaget og Grilstad. Vi ser frem til å komme i gang med et offensivt og godt samarbeid, sier en stolt konsernsjef Odd Arne Dalsegg.

Skilandslaget står for en vinnerkultur som vi beundrer, og vi ønsker å overføre denne kulturen til egen organisasjon, sier konsernsjefen.

- Det blir spennende å få inn en så synlig aktør som Grilstad på sprintlaget. Økonomisk betyr dette at vi kan satse offensivt frem mot de neste to mesterskapsårene, VM i Val di Fiemme og OL i Sotsji. Markedsmessig håper vi på et nært samarbeid med fokus på å gi Grilstad et ”folkets favoritt” stempel og økt omsetning. Vi tror også at ansatte i Grilstad, gjennom vårt samarbeid, blir i enda bedre form. Vi ønsker Grilstad velkommen med på laget, sier en tydelig fornøyd langrennsjef Åge Skinstad.

Siste saker