Sorken ny daglig leder i Rørosmat

Sorken ny daglig leder i Rørosmat Hilde Sorken (53) er ansatt som ny daglig leder i Rørosmat SA. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Grilstad hvor hun har vært… Les mer

Sorken ny daglig leder i Rørosmat

Hilde Sorken (53) er ansatt som ny daglig leder i Rørosmat SA. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Grilstad hvor hun har vært i ti år.

Sorken tiltrer stillingen på Røros 1. mars 2021. Nåværende daglig leder, Kristin Bendixvold, går fra årsskiftet over til Rørosregionen Næringshage som daglig leder.

– Med Hilde Sorken har Rørosmat sikret seg en daglig leder med bred erfaring fra produktutvikling, merkevarebygging og salg. Jeg er sikker på at hun vil tilføre både Rørosmat og medlemsbedriftene verdifull ny kunnskap og erfaring som vil løfte Rørosmat til nye høyder framover og ytterligere befeste oss som Lokalmat-hovedstaden», sier styreleder Ingulf Galåen.

– Jeg gleder meg stort til å starte hos Rørosmat. Jeg har sterke følelser for Røros, og synes det er spennende å få delta på den videre reisen til lokalmat fra Norges fremste matregion. Det er lagt ned mye godt arbeid i Rørosmat, og jeg ser frem til å kunne bidra til videre vekst gjennom å styrke merkevaren Rørosmat ytterligere. På Røros er det mye matglede, sier Hilde Sorken.

Siste saker