Spesialitet-godkjenning til Jens Eide

Slakteribedriften blir den første produsenten fra Sørlandet som kan pryde sine produkter med Spesialitet-merket. 

Flere av de Spesialitet-godkjente produktene skal i løpet av 2011 bli tilgjengelig også for kvalitetsbeviste forbrukere på Østlandet. – Vi har ikke alle avtaler med kjeder og utsalgssteder helt på plass, men jeg er sikker på at våre produkter er å få kjøpt i visse utvalgte butikker på Østlandsområdet i løpet av 2011, sier Jens Eide til KSL Matmerk.  

Spesialitet-diplomene ble overrakt under årsmøtet til Agder Matforum på Strand Hotel i Fevik. Jens Eide fikk tildelt diplom for følgende produkter:

  • Økologisk lammepølse
  • Chilipølse
  • Elgbratwürst
  • Flatskinke (Benfri, både røykt og urøykt)
  • Pinnekjøtt
  • Viltpaté/Hjortpaté 

Jens Eide AS ble etablert 1.juli 1946. Bedriften er en tradisjonsrik håndverksbedrift hvis motto lyder ”fra bås til bord”. Daglig leder, Jens Øysten Eide, er svært nøye med råvaren som kommer inn. Hvis han ikke får inn den kvaliteten han trenger fra lokale bønder eller lokale jaktlag så går han i følge KSL Matmerk heller tom for bestemte produkter.

Siste saker