Strinda ble skolevinner i pølseklassen

Strinda ble skolevinner i pølseklassen Jeg vil rette en stor takk til KLF for at bransjeorganisasjonen gjennom NM setter kvalitet og produktutvikling på dagorden. Petter Haas Brubakk, NHO Mat og… Les mer

Strinda ble skolevinner i pølseklassen

Jeg vil rette en stor takk til KLF for at bransjeorganisasjonen gjennom NM setter kvalitet og produktutvikling på dagorden.

Petter Haas Brubakk, NHO Mat og Drikke, og Roar Furuhaug , ABC.

Av Per A. Sleipnes

Direktør i NHO Mat og Drikke, Petter Haas Brubakk (bildet), delte ut medaljer til den beste skolen i landet i den edle kunst å lage pølse. Strinda videregående skole i Trondheim ble vinner i år og Brubakk la ikke skjul på at han var beæret over å få anledning til å dele ut nettopp denne prisen.

– For meg er det spesielt gøy å få dele ut pris til dyktige skolelever som brenner for dette viktige faget. Det vitner om entusiasme og matglede. Og den berømmelige røde tråden gjennom denne bransjen er det høye kompetansenivået. Når så mange som åtte skoler deltar med produkter i denne produktkonkurransen, er det virkelig grunn til å være optimist med tanke på framtiden, fastslo Brubakk.

Pølseproduktet som Strinda videregående skole vant med, var ifølge juryen en svært «pen» pølse og et resultat av godt håndverk. En pølse med sting som var tett på medalje i den ordinære pølseklassen, påpekte juryen.

Siste saker