«Super-senior» vant KLF Open i golf

I en alder av 79 år, gikk Roy Steinar Johnsen helt til topps i KLF-Open i golf. Turneringen ble spilt på en flott golfbane i Moss (Moss og Rugge Golfbane)… Les mer

I en alder av 79 år, gikk Roy Steinar Johnsen helt til topps i KLF-Open i golf. Turneringen ble spilt på en flott golfbane i Moss (Moss og Rugge Golfbane) under topp forhold.

Av Per A. Sleipnes

Bildet over: Tre glade medaljevinnere i KLF Open i golf 2023. Fra venstre Pål Sindre Espung, (3 plass) Roy Steinar Johnsen (vinner) og Pål Triber, 2. plass

Til sammen 24 golfere deltok denne gang og en krevende bane bidro til at scoren ikke ble helt i toppklasse denne gang. Turneringen har etter hvert blitt svært populær og samler golfere både fra kjøttbransjen og samarbeidende bransjer. Kun fire spillere fikk 30 poeng eller mer denne gang og helt til topps gikk altså Roy Steinar Johnsen.

Han har spilt golf i mange år og er den eldste vinneren av turneringen noensinne. Johnssen finner stor glede i det å golfe.

- For meg er det et kinderegg. Jeg få alt. Mosjon, spenning og ikke minst frisk luft. Veldig moro å gå helt til topps her og en stor overraskelse for meg at jeg skulle klare det. Med mine 34 poeng var jeg sikker på at jeg IKKE klarte å vinne. At jeg skulle løfte pokalen til slutt, hadde jeg ikke turt å håpe på, forteller Johnsen.

Også i år var det selskapet Foodtech som var hovedsponsor for turneringen. Fra dette firmaet deltok det to golfere i Moss. Daglig leder i Foodtech, Per Erik Ellefsen, roste banen og rammen rundt turneringen.

- En utrolig fin bane som selvsagt krever sin mann og kvinne. Men det er inspirerende når forholdene ligger så godt til rette. Vi setter derfor stor pris på å kunne bidra til denne turneringen, understreker Ellefsen. Bidro i sponsorsammenheng gjorde også Norsk Kjøtthandel slik de har gjort det i alle år.

Sofie Elisabeth Oraug Rygh var både nærmest hullet og hadde dagens lengste drive i kvinneklassen

Sofie Elisabeth Oraug Rygh var både nærmest hullet og hadde dagens lengste drive i kvinneklassen.

Siste saker