Sylte-suksess på Hønefoss

De har nok en gang klart å levere et topp kjøttprodukt til NM i kjøttprodukter. Denne gangen ble det julesylten fra Leiv Vidar Slakteforretning som sikret bedriften en høythengende NM-status.

– Fantastisk moro og ekstra spesielt for oss to ettersom vi overtok denne bedriften så sent som i fjor og bare har et år på baken. Denne prisen viser at vi har klart det vi håpet på, å holde de gode tradisjonene i hevd og fortsatt levere kvalitetsmat fra butikken her på Hønefoss, sier daglig leder Thomas Haugseth.

Han er utdannet kokk og driver virksomheten sammen med kokkekollega Åsmund Rangnes. Sammen eier de to i tillegg en restaurant i Hønefoss. Men andre ord en svært travel duo som nå kan glede seg over landets beste julesylte.

Fem produkter
I tillegg til dette produktet, sendte Leiv Vidar Slakteforretning inn fleskerull, lammerull, medisterkaker og rå dansk julepølse. Flere av disse fikk hederlig omtale. I forrige julekonkurranse fikk forøvrig Hønefoss-bedriften syv medaljer for 10 innsendte produkter. En av disse medaljene var gull. Denne gang medaljer for fem innsendte produkter.
– Vi valgte å spisse litt i år. Det krever en hel del ressurser å være med på dette og for oss er fem innsendte produkter optimalt, sier butikksjef Åsmund Rangnes.

Siste saker