Tom Johannessen fikk Matmerks hederspris

Tom Johannessen fikk Matmerks hederspris Det var en rørt og svært tilfreds Nofima-pølsemaker som fikk Matmerks hederspris under prisutdelingen. Pølsemaker Tom Johannessen på Nofima ble tildelt Matmerks hederspris av Nina… Les mer

Tom Johannessen fikk Matmerks hederspris

Det var en rørt og svært tilfreds Nofima-pølsemaker som fikk Matmerks hederspris under prisutdelingen.

Pølsemaker Tom Johannessen på Nofima ble tildelt Matmerks hederspris av Nina Sundqvist.

– Dette er stort for meg. Og ikke minst overraskende. Jeg vet at det er mange andre her i salen som fortjener en slik pris og vissheten om akkurat det, gjør meg svært ydmyk. Denne prisen dedikerer jeg både til gode kollegaer på Nofima og til alle bedriftene i kjøttbransjen som jeg har samarbeidet med opp gjennom årene, sier Tom Johannessen.

I juryens begrunnelse vektlegges at Tom Johannessen både har jobbet med små og store aktører i kjøttbransjen gjennom mange år. En lang rekke mindre lokalmatprodusenter over det ganske land har fått solid starthjelp av Johannessen og ikke minst viktig oppfølging underveis.

– Tom Johannssen har kunnskap om hele kjøttproduksjonen fra nedskjæring av slakt til ferdig produkt. Og han er ikke minst allsidig. Like interessert i fremtidskjøtt i reagensrør som gamle håndverkstradisjoner. Og lurer du på noe knyttet til EU-regelverket for kjøtt, ja så har han jammen peiling på det også, sa Matmerk-direktør Nina Sundqvist da hun delte ut prisen under NM-banketten.

Siste saker