Turid, som ordinært jobber hos Pers Kjøkken der hun har vært i snart ti år, er utdannet næringsmiddelteknolog og har ti års erfaring fra Eurofins. Hun har også jobbet som kvalitetsleder hos HOFF, Bjerke Spekemat & Delikatesse og ved Gårdsand.
- Jeg har jobbet med kvalitetsarbeid i praksis ute i bedriftene. Det å finne fram til løsninger som er gjennomførbare i praksis og ikke bare i teorien er noe jeg ser på som et viktig mål for kvalitetsarbeidet, sier Bergsmyr.
- Mette (mattrygghet- og kvalitetssjef i KLF) og jeg har mye lik kompetanse, vi ble utdannet samtidig og jobbet sammen i Eurofins. Etter det har vi begge jobbet innenfor den private kjøttbransjen, så vi har mye av den samme kompetansen, sier Bergsmyr.
KLFs medlemmer kan nyte godt av henne kompetanse som er spesielt innenfor områdene kvalitetssikring, HACCP, hygiene og merking av produkt.