Velkommen til Kiel-konferansen!

6.–8. februar tar Norsk Kjøtthandel og KLF med kjøttbransjen til Kiel.

Det er åttende gang vi drar til Kiel med hele bransjen. Tema for årets tur er «Kjøtt med god samvittighet». Er det grunn til å ha dårlig samvittighet når kjøtt og kjøttprodukter inntas? Det spørsmålet skal besvares i løpet av turen gjennom mange gode innlegg med løsninger.

Programmet er ferdigstilt, og foruten statssekretær Widar Skogan (stedfortreder for Olaug Bollestad), som ønsker velkommen, kommer Joacim Lund, Siv Skard, REMA 1000, Toma Mat, MatPrat, ABC, Rommen Gram, Animalia og Nofima med innlegg. Fredag blir ny og annerledes. Båten drar fra Kiel klokka 14:00, og på hjemturen har vi leid ett helt festivaldekk med mingleområde på 500 kvadrat. Her blir det fag, diskusjoner, gode samtaler, mat og drikke, samt Norges fremste underholder, Rune Andersen.

Her ser du ferdig programm per 30. januar

Oppmøte er presist klokka 10.00 på Color Line-terminalen. For de som kommer med fly, blir det satt opp buss fra og til Gardermoen. Det er oppmøte ved taxi- og bussinformasjonskranken. Bussen går presis 09.30, og kjører inn på nedre perrong ti minutter før avgang. Husk å fornye passet i god tid før turen om du skal i land i Tyskland!

Flere saker