Velkommen til Kieltur!

Velkommen til Kieltur! I skrivende stund er det påmeldt 190 personer på turen som skjer 6.–8. februar. Det er åttende gang vi drar til Kiel med hele bransjen. Tema for… Les mer

Velkommen til Kieltur!

I skrivende stund er det påmeldt 190 personer på turen som skjer 6.–8. februar. Det er åttende gang vi drar til Kiel med hele bransjen. Tema for årets tur er «Kjøtt med god samvittighet». Er det grunn til å ha dårlig samvittighet når kjøtt og kjøttprodukter inntas? Det spørsmålet skal besvares i løpet av turen gjennom mange gode innlegg med løsninger.

Programmet er spikret, og foruten statsråd Bollestad som ønsker velkommen, kommer Joacim Lund, Siv Skard, REMA 1000, Toma Mat, MatPrat, ABC, Rommen Gram, Animalia og Nofima med innlegg. Fredag blir ny og annerledes. Båten drar fra Kiel klokka 14.00, og på hjemturen har vi leid et helt festivaldekk med mingleområde på 500 kvadratmeter. Her blir det fag, diskusjoner, gode samtaler, mat og drikke, samt Norges fremste underholder, Rune Andersen.

Siste saker