Velkommen til resultatslipp og festaften!

I løpet av dagen og kvelden skal det deles ut rundt 65 gullmedaljer og krystall til 7 Norgesmestere fra scenen. Det blir også egne premier og priser fra noen av… Les mer

NM Kåring 2022

I løpet av dagen og kvelden skal det deles ut rundt 65 gullmedaljer og krystall til 7 Norgesmestere fra scenen. Det blir også egne premier og priser fra noen av NM-partnerne.

TID OG STED: Torsdag 12. mai 2022 klokken 13:00
Sentralen, Marmorsalen, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Arrangement avsluttes 23:59

Hvem kan melde seg på? 
Resultatslipp og festaften er åpen for ansatte i kjøttbedrifter som deltar i konkurransen, NM-kokker og dommere, NMs samabeidspartnere, ansatte i KLFs medlemsbedrifter og andre inviterte. 

Program og innledere
Gjennom dagen får vi spennende innlegg på tema smakstrender, merking, merkevarebygging, bærekraft og innovasjon. Fagprogram kommer på kjottprodukter.no

Mat og drikke
Det settes frem håndmat/ lett lunsj ved ankomst.

På kvelden serveres Sentralens bankettmeny med drikke og innslag av tidligere gullprodukter i NM.

- Forrett: Grønn og hvit asparges med ramsløk hollandaise, puffet svinesvor, og ramsløk-olje. (Sennep, egg, sulfitt, smør)

- Hovedrett: Kalv Entrecote med røkt sellerikrem, stekt søtløk, brønnkarse, potet, rotfrukt Anna og rødvinssaus med beinmarg. (Melk, selleri, sulfitt)

- Dessert: Syltet rabarbra med jordbær-is og krem av rabarbra. (Egg, melk, sulfitt)

Merk vinnerproduktene dine med NM-merkene!
Om produktene dine tar medalje 12. mai, ønsker mange av dere å synliggjøre det på etiketten. NM-partner Norstamp har med seg ferdigtrykt klister på rull (500 klister per rull) dersom du ønsker å merke produktene dine allerede dagen etter. 

Mange ønsker også i få inn medaljene på selve etiketten. I så fall ligger merkene klare for nedlasting på kjottprodukter.no. Vi minner om fellesbestemmelsene med tanke på merkebruk.

Gå til informasjon om merkebruk og nedlasting

Årets samarbeidspartnere
NM i Kjøttprodukter er avhengig av gode samarbeidspartnere som er med oss over tid, som stiller krav og slik gjør konkurransen bedre år for år. Både bedriftene som deltar med produkter i konkurransen, og KLF som arrangør setter stor pris på partnerskapene.

Se flere bilder fra årets NM-bedømming

Hvilke bedrifter og skoler deltar i årets NM?

A. Idsøe Stavanger AS, A. Strøm-Larsen AS, Annis Oslobukta AS, Arne Børresen AS, Aron Mat AS, Ask Spekehus AS, Bjerke Spekemat, Brødrene Ringstad AS, Bønes Gårdsmat drift AS, Dalpro, Den hemmelige pølsefabrikken AS, Den Stolte Hane AS, Edelgard AS, Ekås AS, Ertnes Kjøtt AS, Fana kjøtt AS, Fatland Jæren, Fatland Sandefjord AS, Fatland Ølen AS, Finsbråten AS, Gabbas AS, Grilstad AS, Gunnar Ruud Catering AS, Gyllensten Gourmet Kurv AS, H Mydland AS, Hadeland Viltslakteri AS, Helgeroa Spekevare AS, Homlagaarden AS, Høvikveien Kjøtt og Kolonial AS, Inderøy Slakteri AS, Jens Eide AS, Kokkeriet AS, Kuraas AS, Manstad Kjøtt AS, Matbørsen AS, Meråker Kjøtt AS, MIN BOAZU AS, Nordfjord Kjøtt, Norfersk AS, NorgesChili AS, Norsk Kylling AS, Nortura SA, Ole Ringdal AS, Oppdal spekemat AS, Orkla Foods Norge AS, Pers Kjøkken AS, Prima Brands AS, Prima Idsøe AS, Prima Jæren AS, Røroskjøtt AS, Skakke Røykeri AS, Slakter Eftedal AS, Solberg Pettersen AS, Stanges Gårdsprodukter AS, Svindland AS, Th A Abrahamsen AS, Toma Mat AS, Toten Kjøtt AS, Trondheim Slaktehus AS, UNIL AS, Vilhelmshaugen gourmet kurv, Vilteksperten AS, Vossakjøt AS og Ytterøykylling AS.

Storhamar videregående skole, Gol videregående skole, Åssiden videregående skole, Tangen videregående skole.

Siste saker