Vi får deg opp i nettbutikk! – kjottbutikken.no

Kjøp av kjøtt på nett er fortsatt i startgropa i Norge. Spekemat som sendes i posten er kommet lengst, ferskt kjøtt har utfordringer til kjølekjede. KLFs medlemmer tilbys en enkel… Les mer

Kjøp av kjøtt på nett er fortsatt i startgropa i Norge. Spekemat som sendes i posten er kommet lengst, ferskt kjøtt har utfordringer til kjølekjede. KLFs medlemmer tilbys en enkel og rimelig løsning for netthandel.

At en nettbutikk med kjøtt skal være lønnsom fra dag en, er nok ikke realistisk, men om man ser på nettbutikken som en del av markedsføringen, og som service til kundene som ønsker å kjøpe akkurat deres produkter, er det å komme opp i nettbutikk på et tidlig stadium en god ide.  

Med kjottbutikken.no får medlemmene: 

 • Sin helt egen nettbutikk. Det er ingen mellomledd, og KLF er ikke en del av pengestrømmen. Pengene reserveres ved salg, og er på konto hos dere dagen etter kjøpet. Dere kan hente ut pengene før kunden får utlevert varene. 
 • Løsningen tar høyde for kjølekjede på ferskt kjøtt, og har kunden bestilt annet enn spekemat er det ikke mulig å sende varen i posten. Kunden må da hente kjøttet i butikk, på pick-up points eller få det levert hjem direkte.
 • Det er tatt høyde for salg av spekemat, ferskt kjøtt, sammensatte pakker og catering.
 • Alle kjøttprodukter i deres egen nettbutikk løftes opp til KLFs bransjeportal kjottbutikken.no der alle underbutikkene får profilert produktene sine automatisk.

Kjottbutikken.no ligger i nettbutikkløsingen Magento, en av de mest brukte nettbutikkløsningene i Norden, og en av de raskest voksende e-handelsløsningsplattformene i verden. Løsningen driftes for tiden av av 07 Media, en mediebedrift med avdelinger i Aurskog, Fagernes, Moss, Oslo, Kristiansand og Tønsberg.

Mange tilbyr nettbutikk. Noen med skjulte kostnader og kundebetaling som ikke vil bære seg over tid. Vi mener vi har klart å få på plass en løsning som vil stå seg over tid, og som samtidig er rimelig og konkurrerer med de aller fleste leverandører på pris. Prinsippet er at har man ikke salg, har man heller ikke høye utgifter med løsningen.

Noe av det som skiller KLFs nettbutikk fra andre nettbutikker:

 • I hele utviklingsprosessen har vi tenkt kjølekjede for produktene.
 • Om man handler spekemat og lignende produkter, sendes det i posten. Handler man fersk kjøttmat må dette hentes enten i butikk eller filial, eller kjøres ut av kjøttbedriften. Postforsendelse utgår her som alternativ.
 • Det er lagt opp til både stykkpris og kilopris beregning.
 • Du får din egen butikk, i bedriftens profil, som for kunden ser ut til å ligge på din nettside.
 • Produktene deres speiles opp i bransjeportalen kjottbutikken.no der produktene vises sammen med de andre kjøttbedriftene som er tilknyttet KLFs nettbutikkløsning. Det gir bedre muligheter for synlighet på google, og en kan se for seg felles markedsføring i fremtiden.
 • KLF er ikke en del av pengestrømmen.
 • Mulighet for gavekort, rabattkoder, salgsdager ol.
 • Svært rimelig betalingsløsning, og pengene inn på konto dagen etter salg av produktet.

Siste saker