Samarbeidspartnere

NM i Kjøttprodukter er avhengig av gode samarbeidspartnere som er med oss over tid, som stiller krav og slik gjør konkurransen bedre år for år. Både bedriftene som deltar med produkter i konkurransen, og KLF som arrangør setter stor pris på partnerskapene.

Arne B. Corneliussen AS en ledende fullsortiments-leverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien. Produktspekteret omfatter natur- og kunsttarmer, hjelpe- og tilsetningsstoffer, krydder, smaksstoffer og emballasje.

Les mer på ABC sine nettsider


TINE Partner Industri har høyt kvalifiserte medarbeidere som jobber med salg, analyse og markedsføring. De selger produkter til mer enn 500 store og små kunder over hele landet, innen alle bransjer i næringsmiddelindustrien.

Les mer på Tine Partner Industri sine nettsider


Multivac AS er totalleverandør av alt utstyr til pakkeriet, fra enkle maskiner til komplette linjer til næringsmiddel-industrien. De er globale med kontor i over 80 land, og har en rekke partnere som tilbyr komplementerende produkter.

Les mer på Multivacs nettsider


Stiftelsen Norsk Mat bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon. Setralt står kvalitets-sikring av norsk matproduksjon, lokalmatprodusenter og markedsføring av flere eide merkeordninger.

Les mer på Stiftelsen Norsk Mats hjemmesider


FOODTECH er en totalleverandør innen storkjøkken og matindustri. Foodtech Industri prosjekterer og leverer produksjonsutstyr, komplette produksjonslinjer, service og tjenester til bakeri- og matindustrien.

Les mer på FOODTECHs hjemmesider


Alimenta leverer råvarer, ingredienser og smak som inngår i produksjon hos store og små matprodusenter. Fokus er på innovasjon og videreutvikling av kundenes produkter, de har egen utviklingsavdeling som bistår kundene.

Les mer på Alimentas nettsider


Neraal Maskin er din norske leverandør av maskiner til næringsmiddel­industrien. Med base i Drøbak har de både administrasjon, salgs- og serviceavdeling, og eget delelager, så hjelpen aldri er langt unna.

Les mer på Neraal Maskins nettsider


Nofima leverer internasjonalt anerkjent forskning og løsninger som gir næringslivet konkurransefortrinn. De jobber med og for norske kjøttprodusenter i alle format – fra den lille nystartede lokalmatprodusenten til de aller største.

Les mer på Nofimas nettsider


Logo Animalia AS

Animalia er kjøtt- og eggbransjens eget selskap som skal styrke langsiktig konkurransekraft gjennom å levere kunnskapsbaserte, nyttige og kostnadseffektive tjenester langs hele verdikjeden.

Les mer på Animalias nettsider


Bokken AS selger rekvisita, forbruksvarer og maskiner og har et stort verksted og profesjonelle servicefolk. Gjennom Tarber Norge AS tilbyr deogså krydder, fosfater, tarmer, tilsettingstoffer, flytende røyk, marinader og nett m.m.

Les mer på Bokken sine hjemmesider


Norstamp produserer og leverer grafiske produkter som etiketter, emballasje og kontorstempler. Selskapets produksjon og hovedkontor ligger i hjertet av Vestfold, i Sandefjord kommune. Norstamp er en betydelig aktør av etikett & emballasje til næringsmiddelindustrien i Norge.

Les mer på Norstamps nettsider


Nopla er en ledende norsk produsent av resirkulerbare, sprøytestøpte plastprodukter. De har bred kompetanse fra design og prosjektering av plastprodukter, produksjon av støpeformer og serieproduksjon av selve produktet. Miljøperspektiv vektlegges i prosessen og i leveransen.

Les mer på Noplas nettsider