– Kylling og egg mer klimavennlig enn vegetarburgere
Bøndene er innovative og villige til å ta i bruk ny teknologi. Det gir Norge et godt utgangspunkt for å nå klimamålene, mener Eva Camerer i Innovasjon Norge. Av Georg… Les mer
Bøndene er innovative og villige til å ta i bruk ny teknologi. Det gir Norge et godt utgangspunkt for å nå klimamålene, mener Eva Camerer i Innovasjon Norge. Av Georg… Les mer
Insekter fikser avfallsproblemet og blir til proteinrikt fôr. Norske Pronofa begynner med svarte soldatfluer. Av Georg Mathisen Flere mennesker trenger mer mat, og mer mat gir mer matavfall.– Det blir… Les mer
Metanhemmere i fôret er landbrukets raskeste vei til store klimakutt, ifølge Tine-styreleder Marit Haugen. Mens det ennå var valgkamp, var regjeringspartiene klare på at det er dårlig klimapolitikk å øke… Les mer
Nå vil til og med Gunhild Stordalen ha norsk kjøtt fra dyr på beite. – Norsk matproduksjon er viktigere enn noensinne, og beitedyr er en del av løsningen, sier hun…. Les mer