Nettkurs – Pakking og merking av kjøttprodukter
KLF-Studio (Online i Teams)Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.
Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 7/2024
Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.…
KLF-markedsmøte (for medlemmer)
KLF-Studio (Online i Teams)Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.
Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2024
Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.…
Grüne Woche
Messe Berlin Eingang Süd,Berlin,Berlin,TysklandDet handler om omdømmebygging av norsk mat og norsk reiseliv når Norge stiller mannsterke på matmesse i Berlin i januar. Grüne Woche har befestet sin posisjon som Berlins best besøkte messe. 1400 utstillere fra 60 land, 1700 akkreditert journalister fra 25 land, landbruksministere fra alle verdens kontinenter og et stort antall utenlandske delegasjoner deltar.
Bocuse d’Or Lyon
Eurexpo Lyon Bd de l'Europe,Lyon,Chassieu,FrankrikeI den store verdensfinalen konkurrerer 24 av verdens beste kokker over to dager. Kandidatene har vært gjennom et nasjonalt uttak, og har alle gått videre derfra til de regionale mesterskapene i sin verdensdel.
Bransjetur til Kiel
Oslo - Kiel - Oslo Kiel,TysklandIgjen samles kjøtt og eggfolket til en to-dagers bransjetur! I løpet av turen blir det mengder av faglig påfyll, sosialt samvær, topp underholdning og eget messedekk. Program kommer i løpet av høsten.
Umami Arena
NOVA Spektrum Messeveien 8,Lillestrøm,NorgeMessen er Norges største for mat og drikke. Den arrangeres annet hvert år, og hadde i 2023 rundt 450 utstillere og 25000 besøkende. På UMAMI Arena treffer du beslutningstakere, påvirkere og fagfolk som jobber innenfor horeca, convenience og servicehandel, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café, uteliv, matindustri, logistikk, transport og lagring, men også importører, produsenter og andre…
IFFA
Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt,TysklandIFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.
KLFs landsmøte og ERFA-samling
BrookLodge & Macreddin Village Macreddin,County Wicklow,IrelandSett av datoene i mai for KLFs landsmøte med tilhørende fagprogram. Denne gang skal vi møtes på BrookLodge en drøy time sør for Dublin. KLF setter programmet i samarbeid med BordBia, det irske statlige organet som har ansvar for å fremme mat, drikke og jordbruksprodukter fra Irland, både nasjonalt og internasjonalt. Program og påmelding kommer på…
Næringsmiddeldagene
Hotell Klubben Nedre Langgate 49,Tønsberg,NorgePå Næringsmiddeldagene blir det fagprogram for dagene bedriftsbesøk, nettverksbygging og mye annet.
Alimentaria
Gran Via Venue Av. Reina Mª Cristina,Barcelona,SpaniaAlimentaria er et møtepunkt for mat-, drikke- og matservicebransjens fagfolk. Messen samler spanske og internasjonale aktører innen næringsmiddelproduksjon.
Anuga FoodTec
Køln Messeplatz 1 Mülheim,Nordrhein-Westfalen,TysklandEn av de ledende globale varemessene for den internasjonale mat- og drikkeindustrien. Anuga FoodTec dekker alle aspekter av matproduksjon . Her presenterer industrien sine siste innovasjoner og teknologiske visjoner – fra prosessteknologi til fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, fra emballasjematerialer til digitalisering og intralogistikk.