Produserer kanskje verdens beste spekeskinke
Spekeskinkene hans blir revet bort når de kommer i salg og sin naturlige forklaring: Mathias Kolstad på Hommelstad Gård lager etter eget utsagn en unik norsk langtidslagret spekeskinke. Nå skal… Les mer
Spekeskinkene hans blir revet bort når de kommer i salg og sin naturlige forklaring: Mathias Kolstad på Hommelstad Gård lager etter eget utsagn en unik norsk langtidslagret spekeskinke. Nå skal… Les mer
Ask Spekehus – et bærekraftig eventyr Det startet med beskjedne 160 kvadratmeter stor produksjonslokaler for Hadeland-bedriften Ask Spekehus i 2014. Nå er bedriften på plass i et topp moderne spekematanlegg… Les mer
Kjus får igjen skjære storfe og vilt i samme lokale ÅS Han hadde nærmest gitt opp håpet om å få skjære vilt i sitt skjæreanlegg, et anlegg som ble etablert… Les mer
Innholdsrikt småskalakurs for fjørfeprodusenter I august sto Animalia for faglig innhold i et todagers kurs for småskalaprodusenter. Deltakerne skulle tilegne seg kompetanse om slakting av egne dyr med tanke på… Les mer