Hvorfor dropper Øya kortreist norsk matkultur?
Av Svein Erik Eide, sjef for kommunikasjon i KLF I sommer kom nyheten om at Øyafestivalen i år utelukkende skulle servere vegetar og vegansk mat. Dette kan da ikke være annet…
Av Svein Erik Eide, sjef for kommunikasjon i KLF I sommer kom nyheten om at Øyafestivalen i år utelukkende skulle servere vegetar og vegansk mat. Dette kan da ikke være annet…
Bøndene er innovative og villige til å ta i bruk ny teknologi. Det gir Norge et godt utgangspunkt for å nå klimamålene, mener Eva Camerer i Innovasjon Norge. Av Georg…
Det er forstemmende å høre hvordan en rekke politikere og «klimaeksperter» snakker som om at kua er vår verst klimaødelegger, mens el-bil er løsningen, sier Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i…
Av Per A. Sleipnes Reitan Convenience og deres underkjeder 7-Eleven og Narvesen har besluttet å ikke lenger selge det som blir karakterisert som «turbokylling». Både konkurrenter og Animalia reagerer på…
Kyllingfilet holder seg like godt i mer miljøvennlig plastemballasje Fersk kyllingfilet er et ømfintlig produkt, og for å opprettholde god kvalitet og holdbarhet må den tas godt vare på. Her…