– Kylling og egg mer klimavennlig enn vegetarburgere
Bøndene er innovative og villige til å ta i bruk ny teknologi. Det gir Norge et godt utgangspunkt for å nå klimamålene, mener Eva Camerer i Innovasjon Norge. Av Georg…
Bøndene er innovative og villige til å ta i bruk ny teknologi. Det gir Norge et godt utgangspunkt for å nå klimamålene, mener Eva Camerer i Innovasjon Norge. Av Georg…
Det er fullt mulig å redusere metan-utslipp fra kyr og i den anledning er det to alternativer. Man kan enten redusere antallet kuer eller utslippet fra hver enkelt ku. Av…
Er du som bonde interessert i klima og bruker landbrukets klimakalkulator? Da er kanskje du en potensiell «klimasmart spydspissbonde». Av Per A. Sleipnes – Vi er ute etter bønder som…
Denne våren er helt spesiell for alle som er opptatt av verdikjeden for norsk mat. I tillegg til forventningene bare det å drive med våronn gir, kommer spenningen knyttet til…
Det har de siste årene pågått en heftig og til tider opphetet debatt om maten vi spiser. Rødt kjøtt blir ofte trukket fram som versting i alle sammenhenger. De som…