For mye utenlandsk kjøtt på norsk sokkel
Opp mot 80 prosent av kjøttet som blir servert på tallerkener i Nordsjøen kommer fra andre land enn Norge. Det vil si storfe fra Brasil, Argentina og Uruguay, og lammekjøtt… Les mer
Opp mot 80 prosent av kjøttet som blir servert på tallerkener i Nordsjøen kommer fra andre land enn Norge. Det vil si storfe fra Brasil, Argentina og Uruguay, og lammekjøtt… Les mer
– Matproduksjon er en av våre aller viktigste verdikjeder og matindustrien er svært viktig for å sikre avsetning og videreforedling av landbrukets produkter i hele landet. Matindustrien er dermed også… Les mer
Borch varsler helt ny kurs Vår nye landbruks- og matminister Sandra Borch har varslet en helt ny kurs i norsk landbruk. For henne er det avgjørende at bonden kan leve… Les mer
Senterpartiets førstekandidat i Vestfold, Kathrine Kleveland, tok turen til Per´s Kjøkken tirsdag 17. august for å få mer kunnskap og innsikt i matindustriens muligheter og utfordringer. – Det er alltid… Les mer