Vil ha lengre holdbarhetsfrist for norske egg
To statsråder vil be om en tilpasningstekst slik at Norge kan fortsette å merke egg med 35 dagers holdbarhet, framfor 28 dager som normen er i EU. Det framkommer i… Les mer
To statsråder vil be om en tilpasningstekst slik at Norge kan fortsette å merke egg med 35 dagers holdbarhet, framfor 28 dager som normen er i EU. Det framkommer i… Les mer
Hva ser Mattilsynet etter på tilsyn i år? OSLO: Mattilsynet har lansert oversikt over hvilke områder de kommer å legge vekt på i den offentlige kontrollen i 2021. Listen er… Les mer
ListWare – ny Listeria holdbarhetskalkulator Sigrun J. Hauge Fagsjef Mattrygghet, Animalia Friske mennesker tåler en del Listeria uten å bli syke, og myndighetene har satt en grense for hvor mye… Les mer
Varmebehandling av kjøttprodukter – hvor mye er nødvendig? Tradisjonen med varmebehandling av kjøtt og andre matvarer går veldig langt tilbake i historien. Anette Granly KocH F. Leader Tomas Jacobsen Seniorsovervåkning… Les mer