Mulig forbud mot røykaroma
Godkjenningen til dagens røykaromaer vil sannsynligvis bli trukket tilbake. Med mindre det kommer noen nye, alternative røykaromaer som godkjennes i løpet av kort tid, vil konsekvensene blir store for bransjen…. Les mer
Godkjenningen til dagens røykaromaer vil sannsynligvis bli trukket tilbake. Med mindre det kommer noen nye, alternative røykaromaer som godkjennes i løpet av kort tid, vil konsekvensene blir store for bransjen…. Les mer
Den private kjøttbransjen og samvirket samarbeider tett om en forsvarlig og kostnadseffektiv håndtering av slakteriavfall og døde dyr. – At vi står samlet i selskapet Biosirk, sikrer også lavere kostnader… Les mer
To statsråder vil be om en tilpasningstekst slik at Norge kan fortsette å merke egg med 35 dagers holdbarhet, framfor 28 dager som normen er i EU. Det framkommer i… Les mer
Hva ser Mattilsynet etter på tilsyn i år? OSLO: Mattilsynet har lansert oversikt over hvilke områder de kommer å legge vekt på i den offentlige kontrollen i 2021. Listen er… Les mer
Av Sigrun J. Hauge, fagsjef mattrygghet, Animalia Friske mennesker tåler en del Listeria uten å bli syke, og myndighetene har satt en grense for hvor mye Listeria produktene kan inneholde…. Les mer
Varmebehandling av kjøttprodukter – hvor mye er nødvendig? Tradisjonen med varmebehandling av kjøtt og andre matvarer går veldig langt tilbake i historien. Anette Granly KocH F. Leader Tomas Jacobsen Seniorsovervåkning… Les mer