Ammeku er ikke venstrehåndsarbeid
De tok et bevisst valg: Heller bruke tiden sammen hjemme på gården enn å ha ekstrajobb, fin bil og hytte på fjellet. Ammeku er ikke venstrehåndsarbeid, sier paret på Grønvold… Les mer
De tok et bevisst valg: Heller bruke tiden sammen hjemme på gården enn å ha ekstrajobb, fin bil og hytte på fjellet. Ammeku er ikke venstrehåndsarbeid, sier paret på Grønvold… Les mer
Allerede det første året sitt som produsent gikk Aksel Weldingh rett inn på purketoppen. Der har han havnet med klare meninger, Hampshire og Furuseth. Av Georg Mathisen Målet hans var… Les mer
Han kaller familiebruket Bakken Øvre et «forvokst» småbruk, og for noen år siden overtok sønnen storfedelen av virksomheten. Sammen med kona driver Ole Martin Kildahl egg- og svinekjøttproduksjonen, og arbeidsdelingen… Les mer
Lokal forankring er veien å gå, mener Rune Undheim. Han byttet tilbake til Jens Eide for å bidra til at Sørlandet får et sterkt slakteri. Av Georg Mathisen Om to… Les mer
Effektivitetskontrollen viktig redskap for kyllingprodusenter Bø i Randaberg På Jæren finnes det utvilsomt mange kompetente og ikke minst driftige kyllingbønder, og en av disse er Kjell Ingar Bø (37) på… Les mer