– Bygdefolks støtte kom da den trengtes som mest
Samhold og samarbeid med lokalbefolkningen i bygda Undheim i Time kommune skulle vise seg å bli gull verdt, ja nærmest et være eller ikke være for jærbonde Ole Anton Liverud… Les mer
Samhold og samarbeid med lokalbefolkningen i bygda Undheim i Time kommune skulle vise seg å bli gull verdt, ja nærmest et være eller ikke være for jærbonde Ole Anton Liverud… Les mer
Hvor er det sunne bondevettet blitt av i samfunnet og hvorfor må vi bønder hele tiden overbevise omverdenen om viktigheten av en norsk landbruksproduksjon som fungerer og som ikke er… Les mer
De tok et bevisst valg: Heller bruke tiden sammen hjemme på gården enn å ha ekstrajobb, fin bil og hytte på fjellet. Ammeku er ikke venstrehåndsarbeid, sier paret på Grønvold… Les mer
Allerede det første året sitt som produsent gikk Aksel Weldingh rett inn på purketoppen. Der har han havnet med klare meninger, Hampshire og Furuseth. Av Georg Mathisen Målet hans var… Les mer
Han kaller familiebruket Bakken Øvre et «forvokst» småbruk, og for noen år siden overtok sønnen storfedelen av virksomheten. Sammen med kona driver Ole Martin Kildahl egg- og svinekjøttproduksjonen, og arbeidsdelingen… Les mer
Lokal forankring er veien å gå, mener Rune Undheim. Han byttet tilbake til Jens Eide for å bidra til at Sørlandet får et sterkt slakteri. Av Georg Mathisen Om to… Les mer
Effektivitetskontrollen viktig redskap for kyllingprodusenter Bø i Randaberg På Jæren finnes det utvilsomt mange kompetente og ikke minst driftige kyllingbønder, og en av disse er Kjell Ingar Bø (37) på… Les mer