Spent på første sesong i nye lokaler
Nå begynner første sesong i helt nytt bygg. Ingard Langseth og Ingve Tettli i Oppdal Spekemat er spente etter flyttingen. Av Georg Mathisen De kom inn i midten av januar.…
Nå begynner første sesong i helt nytt bygg. Ingard Langseth og Ingve Tettli i Oppdal Spekemat er spente etter flyttingen. Av Georg Mathisen De kom inn i midten av januar.…
Jens Eide med tro på framtiden Temmelig nøyaktig 80 år etter at Jens Eide etablerte slakteri i Lillesand, har sønnen med samme navn nå fått på plass et topp moderne…
Kuraas utvider kraftig og ‘tar hjem’ spekematproduksjonen Etter flere år uten spekematproduksjon i Narvik, tar Kuraas AS opp denne produksjonen i løpet av året. Det skjer etter at familieselskapet investerer…
Kløverkjøtt-ansatte satser videre i Vest Kjøttindustri Vestnes Etter at Bunnpris har besluttet å trekke seg ut som eiere av kjøttbedriften Kløverkjøtt AS på Vestnes utenfor Molde, har tre Kløverkjøtt-ansatte etablert…