Vær varsom med egg fra land uten salmonella-garanti
Importen av egg har tatt seg kraftig opp de siste ukene som følge av den norske eggmangelen. I lys av denne situasjonen, oppfordrer KLF til økt oppmerksomhet på trygg håndtering…
Importen av egg har tatt seg kraftig opp de siste ukene som følge av den norske eggmangelen. I lys av denne situasjonen, oppfordrer KLF til økt oppmerksomhet på trygg håndtering…
VestfoldLAB er et laboratorium for vann og mat som jobber tett med NAV og NAV sine samarbeidspartnere knyttet til inkludering. Samtidig analyserer laboratoriet store mengder mat for ulike næringslivsaktører, ikke…
EU er i prosess med å endre regelverket for holdbarheten på egg. Forslaget er at holdbarheten på egg ikke kan settes til mer enn 28 dager, og at dette skal…
Salmonellasituasjonen skaper store vansker for mange kjøttbedrifter OSLO: Norske kjøttbedrifter må regne med å måtte følge opp importkjøttet fra EU enda tettere enn de gjør i dag. Det skjer i…
KLF har på vegne av en felles kjøttbransje laget en retningslinje for prøvetaking av importkjøtt. – Det er selvsagt avgjørende for norske kjøttbedrifter at kjøttet som sendes ut til forbrukere…