Vil ha lengre holdbarhetsfrist for norske egg
To statsråder vil be om en tilpasningstekst slik at Norge kan fortsette å merke egg med 35 dagers holdbarhet, framfor 28 dager som normen er i EU. Det framkommer i… Les mer
To statsråder vil be om en tilpasningstekst slik at Norge kan fortsette å merke egg med 35 dagers holdbarhet, framfor 28 dager som normen er i EU. Det framkommer i… Les mer
Få sektorer i landbruket burde være enklere å balansere produksjon til forbruk enn egg. Det sier adm. direktør, Bjørn-Ole Juul-Hansen i en kronikk publisert på nationen.no 24.08.2022. «Galskap er å… Les mer
EU er i prosess med å endre regelverket for holdbarheten på egg. Forslaget er at holdbarheten på egg ikke kan settes til mer enn 28 dager, og at dette skal… Les mer
Familien Steinsland på Jæren selger 2/3 av aksjene i Steinsland & Co til Nortura. Nortura blir dermed deleier i rugeriselskapet sammen med familien Steinsland. Familien Steinsland som har drevet virksomheten… Les mer
Kampen om landets eggleverandører hardner til Når Nortura nå skal overta REMA 1000 som eggkunde på bekostning av Den Stolte Hane (DSH), er det en form for takk for sist… Les mer
– Egg må tilføres mer verdi Det er mye å hente på å tilføre eggene mer verdi, konstaterer Dag Stian Lindstad. Den ferske sjefen for Toten Eggpakkeri skal fortsatt ha… Les mer
Vellykket fagmøte på Toten eggpakkeri Tidligere i høst hadde Eggeprodusentenes InteresseKlubb (EIK) fagmøte. Årets fagmøte ble lagt til Toten, der 46 engasjerteprodusenter deltok. Deltagerne på fagmøtet på Toten Eggpakkeri. Foto:… Les mer