Trenger flere kvinner til styreverv fremover
Etter at Stortinget vedtok et krav om minst 40 prosent andel av hvert kjønn i styret i aksjeselskaper med mer enn 50 millioner kroner i omsetning, vil kjøttbransjens bedrifter måtte…
Etter at Stortinget vedtok et krav om minst 40 prosent andel av hvert kjønn i styret i aksjeselskaper med mer enn 50 millioner kroner i omsetning, vil kjøttbransjens bedrifter måtte…
Hva om den lokale kjøttbedriften, sammen med sitt opplæringskontor eller alene, tar kontakt med sin lokale skole med restaurant- og matfag når invitasjonen sendes ut, og tilbyr seg å hjelpe…
An-Katrin Eikefjord, fagsjef næringsjus, NHO Mat og Drikke Klimakrisen og de globale bærekraftsmålene har gitt grunnlag for en lang rekke målsetninger, strategier og handlingsplaner på globalt, regionalt og nasjonalt nivå. Bærekraftsmålene…
Gjestekommentar i bladet Kjøttbransjen nummer 2, 2023 av Espen Lynghaug, Spesialrådgiver kompetanse og utdanningspolitikk NHO Mat og Drikke Denne lett omskrevne tittelen kommer fra rekrutteringsutvalgets rapport Uten fagarbeidere – ingen…
Gjestekommentar av Ole Erik Almli, adm.dir. i NHO Mange norske bedrifter opplever krevende tider. Jeg vil gjerne takke kjøttbedriftene som også i krise sørger for mat til norske bord. Først gjennom…
Når Ståle Gausen nå er valgt inn i hovedstyret i NHO, er det ni år siden sist matindustrien var representert i dette styret. Den gang med Egil Olsvik fra Nortura.…