Ny kost hos Toma i Haugesund
Prima Brands har tatt over hele Toma Mat. – Men vi bevarer merket. Toma er et velkjent og innarbeidet navn, sier fabrikksjef Michel Hanna. Av Georg Mathisen Strømme-familien har solgt…
Prima Brands har tatt over hele Toma Mat. – Men vi bevarer merket. Toma er et velkjent og innarbeidet navn, sier fabrikksjef Michel Hanna. Av Georg Mathisen Strømme-familien har solgt…
Hun er rå på pølser og i disse dager har hun jobbet hos bedriften Metervare på Sinsen i Oslo i to år. Nylig sikret Ester-Marie Kvålshagen svennebrevet som pølsemaker og…
Onsdag 14. februar arrangerte Strinda videregående skole Matmanifestdagen for 13. år på rad. Dagen er feiring av trønderske råvarer og fagfolk innenfor restaurant- og matfag og ble i år støttet…
Mangel på faglært arbeidskraft i kjøttbransjen er en nasjonal utfordring. Derfor har lærlinger alltid vært et satsingsområde for Jens Eide slakteri i Lillesand. – Dersom vi ikke selv lager et grunnlag…
Han har gjort superrask karriere innenfor kjøttfaget og på tampen av 2022 satte han kronen på verket ved å bli norgesmester i butikkslakterfaget. Men det stopper ikke her. Nylig ble…
Gjestekommentar i bladet Kjøttbransjen nummer 2, 2023 av Espen Lynghaug, Spesialrådgiver kompetanse og utdanningspolitikk NHO Mat og Drikke Denne lett omskrevne tittelen kommer fra rekrutteringsutvalgets rapport Uten fagarbeidere – ingen…
Rekrutteringen til både kjøttindustrien og resten av matindustrien har i en årrekke vært dårlig og synkende. Nå igangsettes en nasjonal, flerårig rekrutteringskampanje som forhåpentligvis vil bedre søkningen til utdanninger næringen…