Program
13.00 Oppmøte og registrering - Lett servering
13.30 Velkommen ved Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm direktør KLF
13.50 Mer og bedre biff- Innlegg ved Rune Rødbotten, Nofima
14.05 Utdeling av årets beste karbonade, kjøttkake/medisterkake, panerte (Nuggets/snitzel)
14.20 Beskyttelse av kjøttkaken - Innlegg ved Nina Hegdahl, Matmerk
14.35 Utdeling av årets ferdig julemat/komplett måltid, juleskinke, ribbe, stek og Matmerk-pris
14.55 Pause
15.15 Utdeling av årets rull, storpakning pålegg og hverdagspålegg
15.25 Saltreduksjon og trender - Innlegg ved Birger Fagernes, Arne B. Corneliussen AS
15.40 Utdeling av årets sylte, postei/ pate, delikatessepålegg svin, delikatessepålegg fugl,
delikatessepålegg spesial og Norgesmester i pålegg
16.00 Pause
16.20 Info om medieomtale og merkebruk
16.25 Utdeling av årets røkte julepølse, julepølse spesial, urøkte julepølse, syltelabb og lutefiskbacon
16.45 Spesialpriser (salt, nyskapning og julefavoritt)
16.55 Utdeling Norgesmester i kake ved Line Henriette Hjemdal, KrF
17.00 Utdeling av årets røkte pinnekjøtt, urøkte pinnekjøtt, ferdig utvannet pinnekjøtt
og pinnebog/annet
17.10 Utdeling Norgesmester i Pinnekjøtt ved statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal, FrP
17.15 Pause og mulighet for foto av vinnere
18.00 Middag på D/S Louise
20.25 Samlet avgang til Latter
21.00 Show – Latter på latter (Vi har hele galleriet i hovedsalen)
22.20 Showslutt - Galleriet/ ev bistroen på Latter holder åpent for oss til midnatt
22.20 Offentliggjøring av alle resultater på kjottprodukter.no
24.00 Slutt offisielt program