Løken til topps i KLF Open i golf

For første gang i historien var KLF Open i golf lagt til «utlandet», og Knut Ivar Løken vant konkurransen etter å ha sikret seg både andre og tredjeplass i tidligere…

For første gang i historien var KLF Open i golf lagt til «utlandet», og Knut Ivar Løken vant konkurransen etter å ha sikret seg både andre og tredjeplass i tidligere turneringer.

1. og 2. plass i KLF Open i golf 2024. Fra venstre Knut Ivar Løken og til høyre sølvvinner Ole Møller. I midten Jørn Skjønhaug fra hovedsponsor Campus Scandinavia (Foto: Svein Erik Eide)

Dynekilen golfbane ble i år benyttet som bane i denne etter hvert så tradisjonsrike golfturneringen. 24 deltagere stilte denne gang opp og i år var Campus hovedsponsor og Norsk Kjøtthandel støttesponsor for turneringen.

KLF Open, som neste år markerer 15 års eksistens, har etter hvert blitt et svært populært arrangement og samler golfere både fra kjøttbransjen og samarbeidende bransjer.

- Veldig moro å gå helt til topps. Med mine 39 poeng var jeg klar over at jeg lå godt an, men at jeg skulle gå helt til topps var en stor bonus, fastslår Løken som har deltatt helt siden denne turneringen ble etablert under navnet Kykkelikygolfen i 2003 på Mørk Golfklubb.

Som navnet tilsier, var det ildsjeler på fjørfesiden i private kjøttbransje, med Per Magnus Breen i spissen, som startet det hele.

- Banene i Dynekilen var fantastisk gode. Greenene er noe av det beste du kan få på baner i Norge og Sverige. Men de er veldig ondulerte og krevende, sier arrangør Per Arne sleipnes fra KLF Media.

Se intervju med arrangør Per A. Sleipnes der han snakker om årets turnering.

- Veldig morsomt og givende å treffe bransjefolk i forbindelse med denne uhøytidelige, men morsomme turneringen. Vi setter stor pris på å kunne bidra med premier og økonomisk støtte, sier Jørn Skjønhaug i Campus Scandinavia. Han brakte med seg mat- og vinherligheter fra Parma der Campus har sitt hovedkvarter. Også Norsk Kjøtthandel bidrar sterkt til at KLF Open kan arrangeres med fine premier til deltagerne.

I år som i fjor var Roar Stentun i Fatland sentral i forbindelse med avviklingen. Stentun sørget bl.a. for at topp spekeprodukter fra Brødr, Ringstad, Bjerke Spekemat og Vossakjøt, ble en del av «premiepotten».

Siste saker


Optimized by Optimole