Slipper bygge om slaktelinjer for småfe
Etter sju år med krangel med Mattilsynet, er det nå klart at Fatland allikevel ikke trenger å bygge om slaktelinjene for småfe ved anleggene i Ølen og på Jæren. Det…
Etter sju år med krangel med Mattilsynet, er det nå klart at Fatland allikevel ikke trenger å bygge om slaktelinjene for småfe ved anleggene i Ølen og på Jæren. Det…
Hvordan skal man unngå kryssforurensning mellom dyreslag når man produserer kjøtt? En ny avklaring fra Mattilsynet gir svar. Hygieneregelverket krever at kryssforurensing mellom ulike dyrearter skal unngås. Mange kjøttbedrifter har…
Vaskerobotene kommer også til kjøttbransjen. – Det er bygget som bestemmer hva slags robot som egner seg best, sier Kenneth Arntzen. Av Georg Mathisen Han er salgssjef hos Boss Europe.…
Det jukses fremdeles med hestekjøtt, og det er mer italiensk olivenolje på markedet enn det produseres oliven i Italia. – Spør alltid etter produsenten hvis du kjøper fra en agent,…
Trygg mat er mer enn bare hygiene. Taga Foods må tenke mer på matsvindel og juks. Premien er ikke bare trygghet, men også BRC-sertifisering. Av Georg Mathisen – Vi arbeider…
Prediktiv mikrobiologi er en hjelpende hånd for kvalitetslederen i din bedrift. DMRIPredict.dk er en plattform der vi har samlet alle våre høysikkerhets- og sikkerhetsmodeller, og de er gratis å bruke!…
Mattrygghetskultur: – Mer enn opplæring, programmer og prosesser Det har kommet et nytt begrep i kvalitetsverden for næringsmiddelbedriftene: Mattrygghetskultur. Fagsjef for kvalitet og mattrygghet i KLF, Christiane Hoffmann, forklarer konseptet…