På denne siden vil vi legge ut nyhetssaker, spørsmål og svar, råd og relevante lenker for kjøtt- og eggbransjen om koronapandemien.
Spørsmål og svar om korona
Her legger vi fortløpende ut svar på spørsmål vi får inn fra medlemmene.
Dokumenter og fakta
Her legger vi fortløpende ut dokumenter, bevis, nyttige pdf’er og lignende.
Koronasaker fra bladet Kjøttbransjen
- Koronaeffekt på matbårne infeksjoner - 24.11.22
- Berget av kraftinnsats fra ledelse og ansatte - 27.05.22
- Sykefravær har i liten grad påvirket produksjonskapasitet - 05.01.22
- Bråstopp i julematsalget til restauranter - 09.12.21
- KBS for kjøtt i tung motbakke - 25.11.21
- Stor bekymring for mangel på arbeidskraft - 20.09.21
- Norsk Kylling delvis stengt etter smitteutbrudd - 16.06.21
- Mange bønder er ensomme og mer isolert - 26.04.21
- 3. juni blir det digitalt KLF-landsmøte - 22.03.21
- Snudde brått feil vei for Ruud - 21.12.20