På denne siden vil vi legge ut nyhetssaker, spørsmål og svar, råd og relevante lenker for kjøtt- og eggbransjen om koronapandemien.
Koronasaker fra bladet Kjøttbransjen
- Koronaeffekt på matbårne infeksjoner - 24.11.22
- Berget av kraftinnsats fra ledelse og ansatte - 27.05.22
- Pandemi, men også solid framgang for mange i 2021 - 03.02.22
- Sykefravær har i liten grad påvirket produksjonskapasitet - 05.01.22
- Bråstopp i julematsalget til restauranter - 09.12.21
- KBS for kjøtt i tung motbakke - 25.11.21
- Stor bekymring for mangel på arbeidskraft - 20.09.21
- Norsk Kylling delvis stengt etter smitteutbrudd - 16.06.21
- Mange bønder er ensomme og mer isolert - 26.04.21
- 3. juni blir det digitalt KLF-landsmøte - 22.03.21