Snudde brått feil vei for Ruud

For firmaet Gunnar Ruud Catering lå det meste til rette for en lysning i september, men så snudde det brått. Av Per A. Sleipnes Bedriften klarte å oppnå 61 prosent… Les mer

For firmaet Gunnar Ruud Catering lå det meste til rette for en lysning i september, men så snudde det brått.

Av Per A. Sleipnes

Bedriften klarte å oppnå 61 prosent av omsetningen (målt mot 2019-tall) i august og i september var omsetningen oppe i 74 prosent av fjorårets omsetning i samme måned.

– I oktober kom nedturen på nytt. Da maktet vi kun halvparten av oktober-omsetningen i fjor. I november lå vi an til en omsetning på skarve 14 prosent i forhold til samme måned i 2019. Når vi så vet at vår bedrift har 30 prosent av årsomsetningen i november/desember, gir det seg selv at det er utfordrende for oss akkurat nå, sier daglig leder Robert Ruud.

Han har hatt nettbutikk for cateringen i noen år og nå dreier det seg om nettsatsing for butikken (www.delikatessebutikken.no). Ruud understreker at denne satsingen er et resultat av covid-19 situasjonen.

– Foreløpig ser vi at det er uken før jul som blir den store i den forbindelse, men tenker det kan bli en god salgskanal for oss på butikksiden fremover, avslutter Robert Ruud.

Siste saker