23 bedrifter med på årets spekematsamling
– Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden, og samlingen er en viktig møteplass for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk. Det sier prosjektleder i…
– Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden, og samlingen er en viktig møteplass for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk. Det sier prosjektleder i…
Etter snart seks år som konsernsjef i Grilstad, slutter Jørgen Wiig. Han vil lede konsernet ut juli måned. Wiig blir etterfulgt av Terje Sørnes. Grilstad-styret, i samarbeid med ledergruppen i…
Behovet for økt selvforsyning av mat i både Norge og Sverige var tema da den svenske landsbygdsministeren, Peter Kullgren besøkte Grilstad i Trondheim denne uken. – I tillegg diskuterte vi…
Styret i Grilstad har besluttet å ikke delta videre i samarbeidet om å etablere et nytt slakteri på Otta. – Betydelig økte investeringskostnader og ned-gang i forbruket av rødt kjøtt…
Styret i Grilstad besluttet denne uka å ikke delta videre i samarbeidet om å etablere et nytt slakteri på Otta. Risikoen ble for stor på bakgrunn av betydelig økte investeringskostnader…
Over natten, grunnet korona, ble det bråstopp i Rørosreins inntekter knyttet til deres sørsamiske arrangementer. Familiebedriften slet med likviditeten. For å bedre likviditeten kjøpte MENY opp et større lager med…
– Føler oss dårlig behandlet på Otta – Fatland har lagt ned mye arbeid i Gudbrandsdalen i forbindelse med dette slakteriprosjektet og vi ønsket å være med videre. Når så…
Etter at Fatland forsvant ut, er det Grilstad som nå blir Jæders partner på eiersiden i nye Gudbrandsdal Slakteri. Avtroppende konsernsjef i Fatland, Terje Wester, blir ny daglig leder i…