Jæder-fagdag med bærekraft og innovasjon
Bærekraft, samarbeid og innovasjon. Det var tre viktige stikkord da Jæder arrangerte sin fagdag nylig. Av Per A. Sleipnes Det var et variert program med stor spennvidde Jæder kunne presenterer…
Bærekraft, samarbeid og innovasjon. Det var tre viktige stikkord da Jæder arrangerte sin fagdag nylig. Av Per A. Sleipnes Det var et variert program med stor spennvidde Jæder kunne presenterer…
Mat fra havet gjør sauekjøttet sunnere og bedre Sjømat er sunt for sauen, også. Sau som spiser tare, får saftigere kjøtt som holder seg lenger og i tillegg smaker godt.…
I disse dager åpner A. Idsøe sin nye restaurant vegg i vegg med kjøttbutikken i Stavanger sentrum. Grill & Berkel er navnet på nyskapningen. Av Per A. Sleipnes I 30…
Nofimas fagfolk er i gang med forsøk på hvordan mekanisk mørning og ulike laker påvirker storfekjøttets mørhet og saftighet. Resultatene så langt indikerer at både flatbiff og lårtunge kan bli…
Tind med vellykket spekesnacks-satsing OSLO: Grilstad, via Tind-varemerket, har det siste året tatt solide jafs av spekematmarkedet i butikk. Økningen i dagligvaresegmentet var på hele 30 prosent for Tind-produkter. Nå…
Kuraas trekker på gaten – og får flere ben å stå på OSLO NARVIK: Kuraas har lansert en streetfoodserie. I tillegg blir det også spekemat fra Narvik-bedriften. – Vi ser…
Virtuell kommunikasjon guider kjøttkundene KØBENHAVN Transparent og visuelt innsyn i produksjonsforholdene kan være en vei å gå for å styrke omdømmet til moderne dyrehold. Gjennom VR-briller får kunden mulighet til…
Dyrøymat med vellykket satsing på treningsmat En optimal sammensetning av fett, karbohydrater og proteiner. Det er innholdet i suksessproduktet Foodbox som bedriften Dyrøymat AS i Brøstadbotn i Troms har blitt…