Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2022. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av grill- og spekemat.
I konkurransen kåres:
- Norgesmester i inntil sju klasser blant gullvinnerne
- 31 klasser med gull, sølv og bronsemedaljer
- På tvers av klassene kåres spesialpriser for Grønt i kjøtt, Økologisk, Spekehus, Grillmester og Skolemesterskap i pølser
- Samarbeidspartnernes egne priser
Ved å delta i Norgesmesterskapet kan du også få:
- en profesjonell vurdering av dine kjøttprodukter
- tilbakemelding på produktene fra godt kvalifiserte dommere
- forslag til forbedringer av produktet
- god mediedekning generelt, inkludert fagpresse med stor distribusjon av resultater
- god mulighet for mediedekning på egen bedrift og egne produkter
- mulighet for merking av produkter som oppnår tittel eller medalje
Konkurransen har begrenset kapasitet i tid og lager. Produkttypene krever ulik tid og kapasitet til lager, tilberedning og bedømming. Derfor avhenger maksimalt antall produkter med hvilke produkttyper som meldes på. Arrangøren kan - når kapasitetsgrensen er nådd - stenge for ytterligere påmeldinger av konkrete produkttyper eller produkter totalt.
Årets klasser
NM i kjøttprodukter 2022 vil bedømme produkter i 31 klasser. I klassene kan det oppnås medaljer av valør gull, sølv og bronse.
En detaljert beskrivelse av klasseinndelingen finner du her.
Påmelding innen 21. mars
Det er i perioden 25. februar til 21. mars åpnet for påmelding via www.kjottprodukter.no. Vi har en øvre grense på rundt 550 produkter. Tidlig påmelding vil derfor sikre at dine produkter får delta i konkurransen. Arrangøren kan stenge for ytterligere påmeldinger for enkelte produkttyper når grensen er nådd. Vi kan også stryke enkelt klasser ved lav påmelding.
Pris per påmeldte produkt er kr 1.550,- eks mva.
Årets samarbeidspartnere