Poengkrav NM i Kjøttprodukter 2021

Produktene bedømmes av en høyt kvalifisert fagjury. Juryen er oppdelt i dommerbord som gir en felles tilbakemelding på produktet. Hver dommer gir individuelt poengscore som danner grunnlag for poengsummen produktet…

Produktene bedømmes av en høyt kvalifisert fagjury. Juryen er oppdelt i dommerbord som gir en felles tilbakemelding på produktet. Hver dommer gir individuelt poengscore som danner grunnlag for poengsummen produktet oppnår. Overordnete områder for bedømmingen er råvarer og innsatsmidler, utseende og ytre finish, utseende snitt, lukt og smak samt konsistens. Tilbakemeldingen gir bedriften nyttig informasjon for, om mulig, å forbedre produktet.

KlasseKategoriGullSølvBronse
PåleggDelikatessepålegg fjørfe989387
 Delikatessepålegg spesial989387
 Delikatessepålegg svin989387
 Delikatessepålegg lam/sau989387
 Delikatessepålegg storfe989387
 Hverdagspålegg og storhusholdning989387
 Postei/paté989387
 Rull989387
 Sylte989387
JulepølseRøkt julepølse989387
 Urøkt julepølse989387
 Julepølse spesial989387
KakeKarbonade989387
 Kjøttkake/bolle989387
 Medisterkake989387
Ferdig stekt/koktGryteklart pinnekjøtt989387
 Juleskinke989387
 Ribbe989387
 Sous vide spesial989387
 Stek989387
FerdigmatFerdigrett til mikro989387
PinnekjøttPinnekjøtt spesial989387
 Røkt pinnekjøtt989387
 Urøkt pinnekjøtt989387
Utenom ordinære klasserJulespesial989387
 Lutefiskbacon989387
 Åpen klasse989387

Siste saker


Optimized by Optimole