Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

NM i kjøttprodukter Arkiver - Kjottbransjen

Kjøtt og eggprodusenten

Gjør suksess med spekemat av kjekjøtt

02.12.2022

Deres ambisjon er å lage noe kundene vil huske for særegenheten og den gode smaken. Anne Ragnhild Thomlevold Rønning og Lars Rønning i nisjematbedriften Heidrun AS på Tynset har oppnådd… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

NM besøkte svensk mesterskap

17.11.2022

I slutten av september var det bedømming i den svenske varianten av NM i Kjøttprodukter – Chark SM. Vår hoveddommer Tom Chr. Johannessen fra Nofima, og sjef for det norske… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Krevende jobb for dommerne

27.05.2022

– Krevende jobb for dommerne Dette er de 24 dommerne som bestemte hvilke bedrifter som fikk medaljer og NM-titler for sine produkter. Flere av dommerne vi har snakket med innrømmer… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norturas spareribs imponerte og tok NM-tittel

27.05.2022

Norturas spareribs imponerte og tok NM-tittel Norturas anlegg på Rudshøgda lager Norges beste spareribs! Det mener NM-dommerne som har saumfart store mengder grillprodukter i forbindelse med landets viktigste produktkonkurranse i… Les mer

Aktuelt

Nyt våren med kjøtt som står til gull

26.04.2022

24 dommere er i sving under NM i Kjøttprodukter 2022. 615 produkter skal bedømmes i år. 350 er grillprodukter, 180 av produktene er spekekjøtt og spekepølser. Resten av produktene er… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

‘Forvokst’ småbruk fikk mange i arbeid

04.03.2022

Han kaller familiebruket Bakken Øvre et «forvokst» småbruk, og for noen år siden overtok sønnen storfedelen av virksomheten. Sammen med kona driver Ole Martin Kildahl egg- og svinekjøttproduksjonen, og arbeidsdelingen… Les mer

Klasseinndeling

Klasseinndeling 2022

18.02.2022

Her finner du klasseinndelingen produktene plasseres inn i. Grill- og spekemat står sentralt denne våren, og det skal kåres opptil 7 Norgesmestre i tillegg til spesialpriser. Inndeling og beskrivelse Inntil… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Endelig NM-kåring med bransjefest og medaljedryss

13.01.2022

Endelig NM-kåring med bransjefest og medaljedryss Da kjøttbransjens folk endelig igjen kunne samles til kåring av landets aller beste kjøttprodukter, skjedde det med stil, med humor og ikke minst med… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Smedstuen opplevde klikkboom på nettsiden

13.01.2022

Smedstuen opplevde klikkboom på nettsiden Etter at Smedstuen fikk sin velfortjente NM-tittel for urøkt pinnekjøtt, opplevde daglig leder Lars Sandholtbråten en voldsom økt trafikk på bedriftens nettside. Hilde Karin Bjørgesæter,… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Knutsen og Furuseth ble æres-medlemmer nr. 2 og 3 i KLF

13.01.2022

Knutsen og Furuseth ble æres-medlemmer nr. 2 og 3 i KLF De ble nærmest «lurt» til å stille opp på kåringsarrangementet i NM, under påskudd av en hedring i regi… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Vossakjøt sikret seg‘dagens dobbel’

13.01.2022

Vossakjøt sikret seg‘dagens dobbel’ I tillegg til å kapre status som NM-vinner for ett av sine produkter, ble Vossakjøt også tildelt Matmerks hederspris 2021. «Dagens dobbel» med andre ord. Willy… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Øl-anbefalinger til årets NM-vinnere

20.12.2021

Øl-anbefalinger til årets NM-vinnere Etter at årets beste juleprodukter er kåret har vi fått øl-tidsskriftet Probeer til å komme med øltips til de forskjellige produktene som ble NM-vinnere denne gang…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Nye dommere sikrer NM-kontinuitet

25.11.2021

Nye dommere sikrer NM-kontinuitet For to år siden var det blindtarmen som «slo seg vrang». I fjor ødela pandemien for deltagelse, men i år var John Erling Bakke fra firmaet… Les mer

Aktuelt

Fana Kjøtt lager Norges beste delikatesseskinke

22.11.2021

Fana Kjøtt lager Norges beste delikatesseskinke Fana Kjøtt i Bergen lager Norges beste kokte skinke-produkt. Det har kresne og faglig kyndige NM-dommere nå fastslått. Ikke rart da at bedriften selv… Les mer

NM i Kjøttprodukter

Poengkrav NM i Kjøttprodukter 2021

22.11.2021

Produktene bedømmes av en høyt kvalifisert fagjury. Juryen er oppdelt i dommerbord som gir en felles tilbakemelding på produktet. Hver dommer gir individuelt poengscore som danner grunnlag for poengsummen produktet… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Annis Ringebu fikk KLFs hederspris 2021

15.11.2021

Annis Ringebu fikk KLFs hederspris 2021 En særdeles god ambassadør for en hel kjøttbransje og en bedrift i konstant utvikling. Det var noe av begrunnelsen for at Annis Ringebu ble… Les mer

Aktuelt

Slik sikrer du deg perfekt pinnekjøtt

12.11.2021

Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi kjøkkensjefen og en erfaren dommer om hva forbrukerne bør se etter når de handler pinnekjøtt i butikk, og hvordan de best vanner ut og damper pinnekjøttet.

Scanpig

Jakten på premium-ribbe

11.11.2021

Mens det i Norge finnes flere hundre forskjellige varianter av pinnekjøtt, har forbrukerne frem til nylig møtt ribbe enten som tynnribbe, midtribbe og familieribbe, krydret eller naturell. Men nå kommer premium-ribbene for fullt.

NM i Kjøttprodukter

I dag lukter det pinnekjøtt i Gamle Oslo

14.10.2021

De neste dagene skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat og kokt skinke skal… Les mer

Aktuelt

Det beste lutefiskbaconet

11.10.2021

Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner det beste lutefiskbaconet. Her finner du julematvinnerne fra NM i… Les mer

Innleggnavigasjon

1 2 Neste ❯
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}