Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Landet rundt Arkiver - Kjottbransjen

Bladet Kjøttbransjen

Pandemi, men også solid framgang for mange i 2021

03.02.2022

Som vanlig i årets første utgave av bransjebladet, har et 20-talls bedrifter blitt bedt om å svare på fire konkrete spørsmål om fjoråret og året vi nå er inne i…. Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Ole Fatland er død

11.09.2020

Ole Fatland er død Med familie rundt seg sovnet Ole Fatland stille inn fredag 24. juli i Sandeid. Ole ble 94 år, og har hatt et rikt og ikke minst… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Underskudd på svinekjøtt

11.09.2020

Underskudd på svinekjøtt Markedsregulator har nå tømt lageret for svinekjøtt. Illustrasjonsfoto: Colourbox Grunnen til at lageret nå er tomt for gris er tiltak i bransjen, som at smågrisprodusenter fikk betalt… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Eidsmo Dullum overtar slakteriet på Oppdal

11.09.2020

Eidsmo Dullum overtar slakteriet på Oppdal Slakthuset Eidsmo Dullum har inngått avtale om å overta slakterianlegget på Oppdal fra dets eier Silje Mari Botnan. Vi har nå brukt anlegget siden… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Bedring i markedet for sauekjøtt

11.09.2020

Bedring i markedet for sauekjøtt På grunn av eksport og godt salg, er markedssituasjonen på sau i positiv endring. Reguleringslagret er tomt for sauekjøtt. For lam er situasjonen fortsatt vanskelig… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Økologisk fjørfe og gris må nå spise økologisk fôr

11.09.2020

Økologisk fjørfe og gris må nå spise økologisk fôr Mattilsynet stopper muligheten til å kjøpe ikke-økologisk fôr til økologisk fjørfe eller svin etter 1. september. Mat- og landbruksmessen Grüne Woche… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Bransjeavtalen for kjøtt er revidert

11.09.2020

Bransjeavtalen for kjøtt er revidert To år etter at bransjeavtalen for kjøtt mellom Nortura, KLF og Matmerk ble inngått, er den nå revidert. – Vi ser at avtalen fungerer. Flere… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Grüne Woche er avlyst

11.09.2020

Grüne Woche er avlyst Mat- og landbruksmessen Grüne Woche i Berlin er avlyst. Messen skulle egentlig vært arrangert i januar. Norge har hatt betydelig deltakelse på messen i flere år,… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Frykter fôrmangel i vinter

11.09.2020

Frykter fôrmangel i vinter Årets grasproduksjon er svært usikker. Det rapporteres om helt opp mot 70 prosent avlingstap enkelte steder i landet. Trøndelag er et av områdene i landet som… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Landet rundt

29.04.2020

Landet rundt Nye regler for tilsyn i Mattilsynet Nå blir det slutt på at dyrevernsnemnder skal utføre inspeksjoner for Mattilsynet. Mattilsynet justerer instruksene for dyrevernsnemndene, kommer det frem i en… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Landet rundt

03.03.2020

Landet rundt Vil begrense produksjon av sau- og lammekjøtt Fire landbruksorganisasjoner fra Oppdal ber om strengere regulering for å motvirke overproduksjonen av sau- og lammekjøtt, ifølge avisen Oppdalingen. Foreningene tar… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Landet rundt

05.12.2019

Landet rundt Kraftig økning i kyllingslaktingen Slaktinga av kylling her i landet økte med 9,3 prosent i løpet av årets sju første måneder, sammenlignet med fjoråret. Illustrasjonsfoto: Nortura.no Allikevel ber… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

1000 unge bønder kan bli «Årets unge bonde»

16.09.2019

1000 unge bønder kan bli «Årets unge bonde» Så mange som 987 bønder er nominert til prisen Årets unge bonde. Det er mer enn dobbelt så mange som i forrige… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Høyere radioaktivitet i sauer i Valdres

16.09.2019

Høyere radioaktivitet i sauer i Valdres På sauer på beite i Vestre Slidre i Valdres har Direktoratet for strålevern og beredskap (DSA) nylig registrert nivåer på mellom 80 og 613… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Lenket seg fast til Furuseth

16.09.2019

Lenket seg fast til Furuseth En gruppe dyrevernsaktivister lenket seg mandag fast til porten til slakteriet Furuseth i Eidsvoll kommune. De krevde å få komme inn og se slakteprosessen. Ifølge… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Oftedal tilbakepå Røros Slakteri

16.09.2019

Oftedal tilbakepå Røros Slakteri Kjell Ove Oftedal er ansatt som daglig leder for Røros Slakteri AS og Røroskjøtt AS. Oftedal valgte å si opp sin stilling i februar. Det nye… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Nortura politianmelder bonde etter TV-dokumentar

16.09.2019

Nortura politianmelder bonde etter TV-dokumentar En dokumentar om svineprodusenter som ble sendt på NRK, har fått etterspill. Nå anmelder Nortura en av sine leverandører, mens en annen bonde anmelder filmselskapet…. Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

12 000 søknader om avlingssvikt

05.12.2018

12 000 søknader om avlingssvikt Fylkesmennene her i landet har til nå behandlet mer enn 1700 søknader om avlingsskadeerstatning etter tørkesommeren. I alt har de fått 7800 søknader, men tallet… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Sogning kåret til Årets unge bonde

05.12.2018

Sogning kåret til Årets unge bonde Olav Høiheim Einan 29 år fra Luster i Sogn og Fjordane er Årets unge bonde 2018. Kåringen fant sted på Agroteknikk-messa på Lillestrøm nylig…. Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Ny produsentrådgiver i Fatland

05.12.2018

Ny produsentrådgiver i Fatland Fatland har ansatt Harald Pedersen som ny produsentrådgiver svin. Pedersen er både revisor, økonom og bonde. Den nye produsentrådgiveren trives både med tall, dyr og bønder…. Les mer

Innleggnavigasjon

1 2 3 Neste ❯
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}