Starter med sertifisert halalproduksjon
Norsk Kylling er godkjent som halalprodusent av kylling. Sertifiseringen ble godkjent av Islamsk Råd Norge denne uken, og selskapet starter med en separat halalproduksjon så fort som praktisk mulig. –…
Norsk Kylling er godkjent som halalprodusent av kylling. Sertifiseringen ble godkjent av Islamsk Råd Norge denne uken, og selskapet starter med en separat halalproduksjon så fort som praktisk mulig. –…
Etter at Stortinget vedtok et krav om minst 40 prosent andel av hvert kjønn i styret i aksjeselskaper med mer enn 50 millioner kroner i omsetning, vil kjøttbransjens bedrifter måtte…
Fjørfebonde Lars Stokke er den første Nortura-produsenten som har signert leveringsavtale med Norsk Kylling. Skogn-bonden har tilpasset fjøset til ECC-standard og får den første leveransen med Hubbard-kylling denne uken. –…
Eng Fugl, som tidlig i høst ble kjøpt opp av Åkeberg Skoglunn, har de siste ukene økt sine kjøp av saktevoksende kylling fra Norsk Kylling med tanke på nedskjæring. Det…
– Denne sommeren har på alle vis vært brutal for oss kyllingprodusenter i Midt-Norge. Ja, en voldsom mental utfordring. Etableringen av «Krisegruppa for kyllingprodusenter i Midt-Norge» er et direkte resultat…
– Bedriften står i fremste rekke når det gjelder kvalitet og innovasjonstakt! Det var noe av begrunnelsen for at Norsk Kylling AS ble tildelt KLFs hederspris 2023. – Vi er…
Kyllingbonde Snorre Hellesvik er imponert over hvor raskt Norsk Kylling har gått fra å ha versting-stempel til å bli en internasjonal ledestjerne for dyrevelferd og innovasjon. – De har bidratt…
Hugaas Rugeri AS har siden 2016 vært et heleid datterselskap av Norsk Kylling AS. Nå har selskapene fusjonert. – Vi fusjonerer nå Hugaas Rugeri AS inn i Norsk Kylling AS…
Etter at Norsk Kylling flyttet inn i nye produksjonslokaler for et drøyt år siden, har selskapet ikke bare doblet produksjonskapasiteten, men også etablert smarte energiløsninger og økt automasjonsgraden kraftig. Vi…
Kyllingfilet holder seg like godt i mer miljøvennlig plastemballasje Fersk kyllingfilet er et ømfintlig produkt, og for å opprettholde god kvalitet og holdbarhet må den tas godt vare på. Her…
Norsk Kylling på Støren stenger ned etter et større smitteutbrudd i kommunen. Bedriften gjør dette for å få oversikt og kontroll på utbruddet. Smitten er stor sett knyttet til anlegget…