Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Matprat Arkiver - Kjottbransjen

Bladet Kjøttbransjen

Pinnekjøttet spiser seg inn på ribbe

09.12.2022

Åtte av ti nordmenn planlegger å spise ribbe eller pinnekjøtt på julaften i år, men det er interessant å merke seg at pinnekjøtt år for år spiser seg innpå ribbe…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Seks råd om målet er saftig grillburger

31.08.2022

Seks råd om målet er saftig grillburger Burger er uten tvil nordmenns favoritt på grillen. Med disse seks rådene fra grillekspert og kokk Anette Fjelleng Hansen, er man garantert godt… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Matglede og inspirasjon der du lytter til podkast

27.05.2022

Matglede og inspirasjon der du lytter til podkast Hvordan steker du en helt perfekt biff, og hvilke hemmelige ingredienser bør du alltid ha på kjøkkenet? Og hva skal du egentlig… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Sterk merkevare gir god avkastning for norske bønder

07.03.2022

– Sterk merkevare gir god avkastning for norske bønder Gjennom omsetningsavgiften finansierer den norske bonden avsetningstiltak, produksjonsregulerende tiltak og opplysningsvirksomhet. Og via det siste tiltaket, får MatPrat sitt budsjett. Dag… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold?

13.01.2022

Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold? Oppfatningene om mat og kosthold er mange, og mens noen stemmer godt overens med vitenskap og fakta, kan andre være mytepregede oppfatninger… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjøttforbruket økte under pandemien – vil trenden vare?

03.01.2022

Kjøttforbruket økte under pandemien – vil trenden vare? Hverdagen er på vei tilbake etter lang tid med koronarestriksjoner og har vi endret vanene våre? Spiser vi det samme som før… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

NM i kjøttprodukter = mangfold og kvalitet

29.11.2021

NM i kjøttprodukter = mangfold og kvalitet Gjestekommentar av Dag Henning Reksne, adm. direktør MatPrat NM i kjøttprodukter er kjøttbransjens viktigste forum for å vise fram mangfoldet og kvaliteten, avspeilt… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Fristende julemat og spennende rester

15.11.2021

Fristende julemat og spennende rester Allerede i oktober begynner forbrukere å søke etter julemat og for MatPrat er det viktig å treffe de der de er. For å bidra til… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Samarbeider om læreverk i mat og helse

15.09.2021

Samarbeider om læreverk i mat og helse Det er mye å lære for barn når det gjelder mat og matlaging. MatPrat har nå fått med seg to andre opplysningskontor for… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Biffen ikke så ille som dansk database vil ha det til

20.08.2021

Storfekjøtt ble fremstilt som klimaversting i en dansk database som ble publisert tidligere i år. Klimaavtrykket til over 500 matvarer ble lagt frem, og aller dårligst ut kom biffen –… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Nye kostholdsråd i horisonten

06.07.2021

Nye kostholdsråd i horisonten Oppdaterte kostholdsanbefalinger er målet for et nordisk samarbeid som ferdigstilles i 2022. Hvordan vil dette påvirke oss i Norge? Det vi spiser og drikker påvirker helsa… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Hva betyr regjeringens klimaplan for norsk matproduksjon?

23.03.2021

Landbrukets klimaplan blir tillagt stor vekt i regjeringens klimamelding, men i sektorregnskapet for jordbruket vil regjeringen bare telle med 0,6–0,9 millioner tonn CO2 ekvivalenter av i alt fem millioner fra… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

6 av 10 vil ha strengere regler for dyrevelferd

02.12.2020

6 av 10 vil ha strengere regler for dyrevelferd Norske forbrukere har høy tillit til det norske landbruket. Men et økende antall er usikre på hvordan de norske produksjonsdyrene egentlig… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

6 av 10 vil ha strengere regler for dyrevelferd

13.11.2020

6 av 10 vil ha strengere regler for dyrevelferd OSLO Norske forbrukere har høy tillit til det norske landbruket. Men et økende antall er usikre på hvordan de norske produksjonsdyrene… Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}