Stang ble satt pris på av Asko
Kjøttbedriften Roar Stang i Råde fikk nylig Askos pris for «Årets Produkt» – en kyllingkebab.
Daglig leder Paal Stang og salgssjef Finn-Egil Hansen mottok Asko-prisen.
Foto: Sjo og Floyd
Prisen ble delt ut da Asko servering og NorgesGruppen arrangerte kunde- og leverandørdager nylig. For daglig leder Paal Stang var det en stor opptur at hans bedrift fikk denne høythengende prisen.
Svært gledelig
– Utrolig moro og jeg ble egentlig fullstendig tatt på senga. Vi er selvsagt stolt av våre produkter og vet at de kvalitetsmessig hevder seg ute i markedet. Men i konkurranse med så mange andre produkter, var dette ekstra gledelig og ikke minst inspirerende. Vi var egentlig beæret og glad bare for å bli nominert til en pris som dette, sier Paal Stang til Kjøttbransjen.
Drevet i 15 år
Han overtok familiebedriften i 2005 etter sin far Roar og utviklingen i bedriften har siden den gang vært oppløftende. Nå foreligger allerede planer om å bygge ut anlegget i Råde som bedriften flyttet inn i for tre år siden.
Bygger på
– Pågangen av kunder har vært så god at vi nå må utvide. Nybygget er på 250 kvadratmeter og med denne utvidelsen vil vi stå enda mer rustet til å betjene kundene i restaurantmarkedet. Vinner-kebaben er et slikt storhusholdningsprodukt, sier Stang.
Gode råvarer
Det var for tre år siden at bedriftens hans ble oppfordret til å produsere et kebab-produkt som kunne selges i restauranter og fastfood-steder. Da Stang og hans medarbeider bestemte seg for å lage produktet, var forutsetningen at de beste råvarene skulle benyttes. Resultatet ser vi nå.
Roar Stang AS har for tiden 15 ansatte og omsetter årlig for rundt 70 millioner kroner.