Stang ble satt pris på av Asko

Stang ble satt pris på av Asko Kjøttbedriften Roar Stang i Råde fikk nylig Askos pris for «Årets Produkt» – en kyllingkebab. Per A. Sleipnes Daglig leder Paal Stang og… Les mer

Stang ble satt pris på av Asko

Kjøttbedriften Roar Stang i Råde fikk nylig Askos pris for «Årets Produkt» – en kyllingkebab.

Per A. Sleipnes

Daglig leder Paal Stang og salgssjef Finn-Egil Hansen mottok Asko-prisen.

Foto: Sjo og Floyd

Prisen ble delt ut da Asko servering og NorgesGruppen arrangerte kunde- og leverandørdager nylig. For daglig leder Paal Stang var det en stor opptur at hans bedrift fikk denne høythengende prisen.

Svært gledelig

– Utrolig moro og jeg ble egentlig fullstendig tatt på senga. Vi er selvsagt stolt av våre produkter og vet at de kvalitetsmessig hevder seg ute i markedet. Men i konkurranse med så mange andre produkter, var dette ekstra gledelig og ikke minst inspirerende. Vi var egentlig beæret og glad bare for å bli nominert til en pris som dette, sier Paal Stang til Kjøttbransjen.

Drevet i 15 år

Han overtok familiebedriften i 2005 etter sin far Roar og utviklingen i bedriften har siden den gang vært oppløftende. Nå foreligger allerede planer om å bygge ut anlegget i Råde som bedriften flyttet inn i for tre år siden.

Bygger på

– Pågangen av kunder har vært så god at vi nå må utvide. Nybygget er på 250 kvadratmeter og med denne utvidelsen vil vi stå enda mer rustet til å betjene kundene i restaurantmarkedet. Vinner-kebaben er et slikt storhusholdningsprodukt, sier Stang.

Gode råvarer

Det var for tre år siden at bedriftens hans ble oppfordret til å produsere et kebab-produkt som kunne selges i restauranter og fastfood-steder. Da Stang og hans medarbeider bestemte seg for å lage produktet, var forutsetningen at de beste råvarene skulle benyttes. Resultatet ser vi nå.

Roar Stang AS har for tiden 15 ansatte og omsetter årlig for rundt 70 millioner kroner.

Siste saker