Vidar Fatland blir ny konsernsjef i Fatland

Vidar Fatland (57) overtar stillingen som konsernsjef etter Anders Hunseid. Dermed velger landets største private kjøttselskap å ikke gå eksternt i valget av toppsjef. Av Per A. Sleipnes Styreleder Svein… Les mer

Vidar Fatland (57) overtar stillingen som konsernsjef etter Anders Hunseid. Dermed velger landets største private kjøttselskap å ikke gå eksternt i valget av toppsjef.

Av Per A. Sleipnes

Styreleder Svein Fatland er svært tilfreds med ansettelsen av Vidar Fatland.
– Dette er en veldig grei løsning for selskapet. I Vidar får vi en person som kan selskapet ut og inn. Han har dessuten mye bransjekunnskap om kjøttbransjen etter en lang jobbkarriere i Fatland-systemet. At hans kontaktnett inn mot denne bransjen er stor og omfattende, bidrar også positivt

– Vurderte dere eksterne kandidater til jobben som konsernsjef i Fatland.
– Jeg vil si det sånn at vi tidlig landet på en intern løsning. Så har vi tatt oss god tid i prosessen og det tror jeg har vært fornuftig.

Vidar Fatland er i dag produksjonssjef ved Fatland Jæren. Han er utdannet pølsemaker og næringsmiddelteknolog og begynte i familiebedriften tilbake i 1990. Han skal fortsatt ha sin base ved Jæren-anlegget. Selskapet han nå skal lede har i dag 550 medarbeidere fordelt på anlegg i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren.

– Min nye arbeidshverdag vil neppe bli voldsomt mye endret som følge av dette skiftet. Vi har dyktige ledere og medarbeidere i alle våre anlegg som vet nøyaktig hvordan virksomheten vår skal drives. Jeg tror den løsningen vi har valgt er fornuftig, sier Vidar Fatland.

Siste saker