Vossakjøt sikret seg‘dagens dobbel’

Vossakjøt sikret seg‘dagens dobbel’ I tillegg til å kapre status som NM-vinner for ett av sine produkter, ble Vossakjøt også tildelt Matmerks hederspris 2021. «Dagens dobbel» med andre ord. Willy… Les mer

Vossakjøt sikret seg‘dagens dobbel’

I tillegg til å kapre status som NM-vinner for ett av sine produkter, ble Vossakjøt også tildelt Matmerks hederspris 2021. «Dagens dobbel» med andre ord.

Willy Roger Jacobsen og Arne Merkesdal var strålende fornøyd med årets NM.

– En av de absolutt kjekkeste turene jeg har tatt til hovedstaden dette. Og over all forventning at vi både fikk tildelt Matmerks hederspris og ble norgesmester i en av klassene. Når det gjelder NM-suksessen, gir jeg æren til våre lojale og dyktige ansatte som hver eneste dag gjør en storveis jobb i bedriften. De er fantastiske! Hva hedersprisen angår, er det vårt styreleder og eier, Willy Roger Jacobsen som skal ha æren. Han stilte opp med entusiasme og penger da vi brukte 12 millioner kroner på å flytte eldhusene fra Evanger til Granvin. Uten disse ville neppe denne hedersprisen ha tilfalt oss, fastslår daglig leder Arne Merkesdal. Bedriften deltok med fem produkter i årets NM. I tillegg til gull og norgesmestertittel for eldhusrøkt grillbrisket i klassen for stek, sikret Vossakjøt seg gullmedalje for sitt lutefiskbacon. Dette produktet har blitt stadig viktigere for Voss-bedriften og bidrar til at hele bacon-segmentet i Vossakjøt får et løft.

– Kanonbra å få gull for ternet bacon. Vi registrerte allerede få dager etter prisutdelingen kraftig økt etterspørsel etter produktet. Det viser hvor viktig denne produktkonkurransen er, sier Merkesdal. Ha benytter også anledningen til å skryte av arrangementet og den innsats som er lagt ned av KLF-sekretariatet for å få årets NM vel i havn.

Siste saker